Antena 3 CNN Actualitate Cultură Teatrul Metropolis şi-a deschis pagină pe hi5

Teatrul Metropolis şi-a deschis pagină pe hi5

Teatrul Metropolis şi-a deschis pagină pe hi5
17 Mar 2008   •   14:58

Teatrul Metropolis, cel care a înlocuit Theatrum Mundi, şi-a deschis pagină de prezentare pe reţeaua de socializare hi5. Teatrul s-a înfiinţat în anul 2006 şi şi-a propus să lucreze în special cu creatori tineri. Teatrul a ales promovarea prin hi5 deoarece se adresează ? uturor categoriilor de public şi nu ţine cont de vârstă sau de alte prejudecăţi?

"Mă numesc Teatrul Metropolis şi sunt cel mai şmecher teatru din Bucureşti, cu cea mai tare clădire din România! Am spectacole bune şi sunt mereu deschis! (...) Mi-ar plăcea să întâlnesc pe oricine, indiferent de vârstă. Poate se leagă o relaţie sinceră, bazată pe plata de bilet şi căpătare de show de calitate". Aşa se prezintă teatrul pe pagina sa virtuală. Alături de cuvintele de prezentare mai regăsim şi 43 de fotografii reprezentative.

Metropolis are şi o orientare sexuală pe hi5, este bisexual, şi preferă toate genurile de muzică, de la Hip-Hop, R&B, Punk, Rock, Alternative, până la Religious, Jazz, Classical, Pop.

Teatrul Metropolis este condus de George Ivaşcu. Instituţia îşi desfăşoară activitatea, potrivit site-ului propriu, în singura clădire din România care îmbină elemente din stilul Hundertwasser cu elemente high-tech. Pe scena teatrului, sau în spatele cortinei, ăşi desfăşoară activitatea nume celebre precum Razvan Fodor, Alexandru Secăreanu, Dorina Chiriac, Florin Piersic Jr., Olga Tudorache, Răzvan Vasilescu, Marius Manole sau Tudor Istodor.

Antena3.ro

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close