Antena 3 CNN Actualitate Cultură Teo revine pe micile ecrane la Prima TV

Teo revine pe micile ecrane la Prima TV

Teo revine pe micile ecrane la Prima TV
14 Noi 2007   •   18:22

Teo Trandafir a semnat, miercuri, un contract pe doi ani cu Prima TV, urmând să apară pe ecran anul viitor într-o nouă emisiune. Televiziunea a anunţat, printr-un comunicat de presă, "intrarea lui Teo Trandafir în rândul vedetelor postului Prima TV", după o perioadă "scurtă" de negocieri. "Vedeta va reveni pe micul ecran la începutul anului viitor, urmând ca toate detaliile legate de formatul emisiunii, ziua şi intervalul de difuzare să fie făcute publice ulterior", se arată în comunicatul postului de televiziune.

Prima TV consideră că alăturarea lui Teo Trandafir în echipă va adăuga "un plus de valoare" televiziunii. În ceea ce priveşte suma oferită de Prima TV, Teo Trandafir a refuzat să dezvăluie valoarea exactă a ofertei financiare primite.

Aceasta a spus doar că oferta "a fost mult mai mică" decât suma primită de la postul Romantica, al grupului Realitatea ? Caţavencu. Teo Trandafir a semnat cu Prima TV la mai puţin de un an de la momentul intrării sale în trustul Realitatea - Caţavencu, ca director al Romantica TV, televiziune lansată pe 1 mai. După câteva luni ca director general, Teo a renunţat însă la funcţia de conducere după câteva zile, rămânând doar realizator al "Teoviziunii".

Antena3.ro

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close