Antena 3 CNN Actualitate Cultură "The Young Victoria", o dramă istorică despre primii ani ai domniei reginei. Află cum poţi vedea filmul online

"The Young Victoria", o dramă istorică despre primii ani ai domniei reginei. Află cum poţi vedea filmul online

"The Young Victoria", o dramă istorică despre primii ani ai domniei reginei. Află cum poţi vedea filmul online
29 Dec 2009   •   15:30

MediaDirect Technologies, divizia de Media&Entertainment a companiei DirectOne, a lansat primul serviciu de Video on Demand (video la cerere) prin tehnologie streaming din România. Serviciul poate fi accesat pe site-ul www.mediadirect.ro şi promite clienţilor săi o soluţie legală de a viziona cel mai bun conţinut video posibil fără a depinde de programele liniare ale televiziunilor.

De exemplu, pentru doar 1,55 euro puteţi viziona filmul "Tânăra Victoria" (The Young Victoria), o dramă istorică ce înfăţişează primii ani destul de turbulenţi ai domniei reginei Victoria în Marea Britanie, precum şi pasionala şi trainica poveste de dragoste cu vărul ei primar - atrăgătorul şi fidelul prinţ Albert.

"Încoronată regină în anul 1837 la vârsta de numai 18 ani, Victoria a înţeles că destinul ei nu îi aparţine şi că trebuie să se dedice cu toată inima şi cu toată energia de care dispune îndeplinirii obligaţiilor de monarh şi păstoririi poporului care vedea în ea un simbol absolut al puterii", se arată pe site-ul www.mediadirect.ro.

Pentru a beneficia de serviciul de video la cerere MediaDirect nu este nevoie decât de un calculator având instalat o versiune de Adobe Flash actuală şi conectat la internet prin intermediul unei conexiuni de minim 2Mbps. Află aici detalii despre cum poţi plăti pentru a viziona filmele puse la dispoziţie de MediaDirect.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close