Trupa franceză ?Les Plasticiens Volants? a făcut un show de zile mari la Sibiu (VIDEO)

05 Iun 2008   •   08:39
Trupa franceză ?Les Plasticiens Volants? a făcut un show de zile mari la Sibiu <font color=red>(VIDEO)</font>
Un spectacol de excepţie a lăsat cu gura căscată, joi seară, sute de sibieni. Trupa franceză ?Les Plasticiens Volants?, cunoscută pentru coregrafia cu figurine gonflabile, a oferit un show care a avut loc în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru. ?Perle? - acesta este numele ales de organizatori pentru fabuloasa reprezentaţie a trupei franceze.

Replici de dimensiuni impresionante ale unor vietăţi marine au plutit deasupra capetelor spectatorilor pe o muzică specială. În acest timp, artiştii făceau acrobaţii la înalţime. Un alt moment savurat de sibieni a fost spectacolul de lumini. Pentru câteva ore, centrul oraşul a semnat cu un regat al apelor.

Sibienii nu puteau rata o asemena reprezentaţie şi au fost prezenţi în număr mare la spectacolul oferit de francezi. Trupa ?Les Plasticiens Volants? a fost înfiinţată în 1976 şi a organizat mari spectacole de stradă în deschiderea mai multor evenimente majore printre care Jocurile Olimpice, Turul Franţei sau programul ?Luxemburg Capitală Europeană 2007?.Antena 3

x close