Antena 3 CNN Actualitate Cultură "Vieţile Secrete ale Pippei Lee", cu Winona Ryder şi Keanu Reeves. Află cum poţi vedea filmul online

"Vieţile Secrete ale Pippei Lee", cu Winona Ryder şi Keanu Reeves. Află cum poţi vedea filmul online

"Vieţile Secrete ale Pippei Lee", cu Winona Ryder şi Keanu Reeves. Află cum poţi vedea filmul online
01 Ian 2010   •   14:32


MediaDirect Technologies, divizia de Media&Entertainment a companiei DirectOne, a lansat primul serviciu de Video on Demand (video la cerere) prin tehnologie streaming din România. Serviciul poate fi accesat pe site-ul www.mediadirect.ro şi promite clienţilor săi o soluţie legală de a viziona cel mai bun conţinut video posibil fără a depinde de programele liniare ale televiziunilor.

De exemplu, pentru doar 1,49 euro puteţi viziona filmul "Vieţile secrete ale Pippei Lee" (The Private Lives of Pippa Lee), cu Winona Ryder şi Keanu Reeves în rolurile principale.

"Mândră mamă a doi copii realizaţi, soţie devotată a unui publicist cu 30 de ani mai bătrân decât ea, adorată prietenă şi vecină, Pippa Lee încă străluceşte de voioşie şi feminitate la cei 50 de ani ai săi. Dar lucrurile tind să se schimbe atunci când soţul ei, Herb îi propune să părăsească împreună oraşul New York şi să se stabilească într-o comunitate de pensionari din Marigold Village. Trecerea bruscă de la un stil de viaţă la altul, dar şi aventura dintre soţul ei şi o femeie mult mai tânără decât ea, o aduc în pragul unei crize nervoase", se arată pe site-ul www.mediadirect.ro.

Pentru a beneficia de serviciul de video la cerere MediaDirect nu este nevoie decât de un calculator având instalat o versiune de Adobe Flash actuală şi conectat la internet prin intermediul unei conexiuni de minim 2Mbps. Află aici detalii despre cum poţi plăti pentru a viziona filmele puse la dispoziţie de MediaDirect.

Antena3.ro

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close