Antena 3 CNN Actualitate Cultură Wall Street Journal lansează Professional, serviciul online cu plată destinat cititorilor de business

Wall Street Journal lansează Professional, serviciul online cu plată destinat cititorilor de business

Wall Street Journal lansează Professional, serviciul online cu plată destinat cititorilor de business
Sursa foto: Wall Street Journal
23 Oct 2009   •   17:36


Site-ul Wall Street Journal, deţinut de Rupert Murdoch, lansează Professional, serviciul care va garanta accesul la conţinuturi premium. Doritorii se vor putea abona la acest serviciu online contra sumei de 600 de dolari anual, informează Brand Republic.

Noul serviciu este destinat cititorilor business, celor care doresc informaţii mai detaliate decât cele disponibile pe site-ul ziarului. Wall Street Journal Professional va combina informaţii cu date din cadrul Dow Jones Newswires, precum şi din alte surse.

Noul produs face parte din demersul organizaţiilor de ştiri de a câştiga mai multe venituri de pe urma conţinutului online. O măsură asemănătoare a fost anunţată de Rupert Murdoch în urmă cu o lună. Acesta a declarat că va introduce o taxă pentru accesarea conţinutului publicaţiei pe telefonul mobil.
Potrivit lui Rupert Murdoch, ziarele tiparite "sunt o specie pe cale de disparitie". În următorii 30 de ani, acestea vor fi complet înlocuite de instrumentele electronice de lectură, a adăugat proprietarul Wall Street Journal.
În prezent, peste un milion de persoane plătesc un abonament lunar pentru a avea acces la informaţiile de pe site-ul Wall Street Journal.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: wall street journal internet online
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close