Cum a fost surprinsă o femeie în cabina de probă a unui magazin din Timișoara. Angajații au crezut că nu văd bine - FOTO

de D.G.    |    23 Noi 2018   •   17:23
Cum a fost surprinsă o femeie în cabina de probă a unui magazin din Timișoara. Angajații au crezut că nu văd bine - FOTO foto: aradon.ro

O femeie a fost filmată de doua ori in timp ce fura haine dintr-un magazin din Timișoara.

Femeia are aproximativ 40 de ani și a fost filmată furând încă din 16 noiembrie. Atunci era însoțită de o fetiță de aproximativ 10 ani, posibil fiica sa.

În imagini poate fi observată intrând în magazin cu copilul. Cele două se uită la mai multe produse, iar femeia alege mai multe bluze și o rochie. După ce intră în cabina de probă, pleacă din magazin uitând să returneze trei dintre bluze.

Niciunul dintre angajați nu a bănuit că femeia ar fi furat ceva, însă totul a ieșit la iveală joi, 22 noiembrie. Femeia este surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce intră în magazin, ia câteva bluze și o pereche de pantaloni, iar la plecare nu returnează două bluze și perechea de pantaloni. Imediat după plecarea ei, vânzătoarea își dă seama că ceva nu este în regulă și merge să verifice cabina.

Angajații magazinului au găsit ulterior în căptușeala taburetului din cabina de probă zeci de etichete rupte de pe produse. Au verificat imediat camerele de supraveghere și au recunoscut-o pe femeie.

Imagini, pe aradon.ro.

x close