Antena 3 CNN Actualitate Cum arată cel mai scump penthouse din Iaşi, scos la vânzare pentru 1,3 milioane de euro

Cum arată cel mai scump penthouse din Iaşi, scos la vânzare pentru 1,3 milioane de euro

Cel mai scump penthouse din Iaşi a fost scos la vânzare pentru 1,3 milioane de euro, iar printre avantaje se numără şi faptul că se poate ajunge direct cu liftul în casă.

Cum arată cel mai scump penthouse din Iaşi, scos la vânzare pentru 1,3 milioane de euro
Sursa foto: OLX
de Alin Tarnovschi    |    23 Aug 2022   •   12:22

Cel mai scump pentehouse din Iaşi, situat într-o clădire din zona centrală a oraşului, a fost scos la vânzare pentru o sumă de aproape 1,3 milioane de euro.

Locuinţa de lux are o suprafaţă totală de 410 metri pătraţi şi se află la ultimele trei etaje ale blocului. În prezent, penthouse-ul este închiriat în regim hotelier.

"Minunat penthouse cu vedere la Palatul Culturii, etajele 10, 11 şi 12. Total 410 mp. Unităţile de locuinţe sunt acum folosite ca hotel cu profituri mari documentate. La etajul 12 se poate ajunge direct cu liftul în casă.

Preţul include mobilierul şi jacuzzi-urile. Vă rugăm să evitaţi să faceţi propuneri ridicole. Unitatea imobiliară este de mare profil atât pentru poziţie, cât şi pentru finisajele interioare şi mobilierul", se arată în anunţul de vânzare postat pe OLX. Cel mai scump penthouse din Iaşi are cinci dormitoare, fiecare cu baie proprie, saloane, bucătării şi terase.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Apartament de lux vândut cu 2,5 milioane de euro la Cluj-Napoca

Anul trecut, un penthouse situat într-o clădire din Cluj-Napoca a fost scos la vânzare online, pentru preţul de două milioane de euro, la care se adaugă şi TVA

"Companie, vinde apartament unicat, tip penthouse, de lux, situat la nivelul 13, în centrul municipiului Cluj-Napoca, cu suprafaţă utilăa aprox. 400 mp, ultrafinisat (parchet din lemn de tek, gresie faianţă Italia, granit etc.), vedere panoramică deosebită, 3 linviguri, 10 dormitoare, 6 băi, 2 bucătării, şi având posibilităţi multiple de compartimentare. Pret 2 milioane de euro + TVA”, se arată în anunţul online.

×
Subiecte în articol: Iași imobiliare apartament
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close