Antena 3 CNN Actualitate Cum au fost surprinși preşedintele Iohannis şi premierul Orban înainte de începerea marșului de comemorare a victimelor Revoluției

Cum au fost surprinși preşedintele Iohannis şi premierul Orban înainte de începerea marșului de comemorare a victimelor Revoluției

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban au ajuns duminică seara la marşul de comemorare a victimelor Revoluţiei Române, care se desfăşoară în Piaţa Universităţii.

Cum au fost surprinși preşedintele Iohannis şi premierul Orban înainte de începerea marșului de comemorare a victimelor Revoluției
Sursa foto: foto: captura Antena 3
22 Dec 2019   •   18:18

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban au ajuns duminică seara la marşul de comemorare a victimelor Revoluţiei Române, care se desfăşoară în Piaţa Universităţii. Ei au plecat alături de sutele de participanţi, într-un marş de comemorare a Revoluţiei Române, care a avut ca punct de pornire Piaţa Victoriei, cu traseul Piaţa Universităţii - sediul Ministerului de Interne.

Între cei prezenţi la manifestare se mai află ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

În faţa oficialilor care se află la eveniment este desfăşurat drapelul României.

Mai mulţi participanţi au împărţit celor prezenţi în piaţă baloane albe pe care este scris "Libertate" şi scandează "Cinste lor, eroilor!", "Cine a tras în noi, între 18 şi 22?", "Păcat de sângele vărsat!", "Jos comunismul!".

În fruntea coloanei se află un banner inscripţionat cu mesaje scandate care amintesc de evenimentele petrecute în urmă cu 30 de ani: "Noi suntem poporul/Jos cu dictatorul!", Libertate te iubim/Ori învingem ori murim!", Nu plecăm acasă, morţii nu ne lasă", "Soldaţi, soldaţi/Pe cine apăraţi?".

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close