Antena 3 CNN Actualitate Cum își aleg românii casele de pariuri la care pariază?

Cum își aleg românii casele de pariuri la care pariază?

Cum își aleg românii casele de pariuri la care pariază?
25 Apr 2019   •   13:04

Piața jocurilor de noroc online este din ce în ce mai bine pusă la punct, lucru care nu ne miră deloc dacă este să ne gândim că au trecut aproape 4 ani de la reglementarea pariurilor online. Astăzi, românii pariază în număr mare direct de pe telefonul mobil la o serie de agenții licențiate, 100% legal și în condiții optime. Chiar dacă nu mai au acces la sute de site-uri de pariuri, printre opțiunile existente se numără câțiva giganți ai industriei globale de gambling.

Vă vom prezenta cele mai apreciate 5 case de pariuri online în 2019. Specialiștii îi sfătuiesc pe toți pariorii să se înregistreze la mai multe agenții și să profite de plusurile fiecăruia.

Betano este una dintre cele mai îndrăgite case de pariuri online din România. Operatorul originar din Grecia și-a deschis o divizie specială pentru țara noastră, iar atenția pe care le-au acordat-o pasionaților de pariuri din România a dat roade. Betano a devenit între timp sponsorul Ligii 1 și a echipei CS U Craiova, însă înainte de toate este o agenție cu o interfață extrem de performantă, cu cote excelente și cu o aplicație inedită care permite plasarea pariurilor prin comandă vocală. Totodată, Betano este și singura agenție de pariuri online care difuzează live video toate meciurile din primul eșalon al fotbalului românesc.

Fortuna este una dintre cele mai apreciate case de pariuri sportive care activează atât online, cât și offline, prin intermediul a peste 800 de sucursale. Operatorul Ceh a intrat în forță pe piața românească de jocuri de noroc, preluând nu mai puțin de 400 de unități de la fosta agenție PublicBet. Fortuna s-a înrădăcinat însă pe meleagurile noastre după ce a încheiat un parteneriat cu Federația Română de Fotbal și implicit, cu Echipa Națională de Fotbal a României. Pe lângă faptul că se pot depune și retrage bani din contul de pariuri online în oricare sucursală, agenția iese în evidență și prin facilitatea „Early Cashout”, care le permite utilizatorilor să închidă pariurile aflate în desfășurare, parțial sau în totalitate.

Betfair este cel mai important operator de Betting Exchange din întreaga lume. Practic, aici fiecare utilizator poate vinde sau cumpăra cote de la alți utilizatori. Lichiditatea de care dă dovadă Betfair în comparație cu concurența este pur și simplu amețitoare, lucru care îl transformă pe operatorul Britanic într-un colos la nivel mondial. Pe lângă toate acestea, Betfair oferă și jocuri de cazinou virtual, precum și live casino, dar și o secțiune tradițională de pariuri în cotă fixă, care este îmbogățită zilnic cu pariuri speciale cu cote mărite și cu câteva alte facilități aparte.

Admiral este un bookmaker cunoscut în primul rând pentru numeroasele săli de jocuri pe care le deține în România și în alte țări din Europa. Jocurile de cazinou „Book of Ra”, „Lucky Lady’s Charm” sau „Sizzling Hot” sunt câteva dintre opțiunile preferate ale pasionaților de păcănele de la noi din țară, jocuri Novomatic care pot fi practicate online pe site-ul agenției. Pe lângă toate acestea, Admiral scoate capul și prin pachetul generos de bun-venit, dar și prin oferta de pariuri extrem de bine pusă la punct, care oferă practic aproape aceleași opțiuni precum colosul Unibet.

Unibet este unul dintre cele mai răsunătoare nume din industria de gambling din Europa. Operatorul Britanic a primit nenumărate distincții și premii în ultimul deceniu în cadrul galelor de profil, iar serviciile pe care le oferă se ridică la cele mai înalte standarde. Unibet este singurul operator licențiat la ONJN pentru aceste 4 tipuri de jocuri de noroc, și anume: pariuri sportive, poker, jocuri de cazinou și bingo. La Unibet se pot juca pariuri live în condiții inegalabile, datorită piețelor din cadrul facilității Action Betting, care oferă piețe ultra rapide cu soluționare și remunerare imediată.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close