Antena 3 CNN Actualitate Cum îşi ia statul întreprinderile înapoi

Cum îşi ia statul întreprinderile înapoi

Cum îşi ia statul întreprinderile înapoi
29 Iun 2016   •   21:34

Senatorul PSD Şerban Nicolae a depus la Senat, un proiect de lege ce prevede blocarea privatizărilor în domenii strategice și restituirea integrală a activelor care, până în prezent, au fost privatizate fraudulos. Dacă ar intra în vigoare, legea ar bloca pentru cinci ani privatizările marilor companii de stat, inclusiv cele din domeniul energiei și al resurselor strategice.

Mai mult: recuperarea activelor ar urma să se aplice și în cazul acțiunilor la Fondul Proprietatea pe care le-au primit samsarii de drepturi litigioase, în cazul în care instanţele au pronunţat decizii definitive privind existența unor fraude.

Invitat în emisiunea ''Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv'' cu Răzvan Dumitrescu şi Oana Zamfir, senatorul Şerban Nicolae a oferit detalii în exclusivitate despre proiectul de lege. Senatorul PSD a dezvăluit că a apelat la expertiza procurorului-şef al DNA Laura Codruţa Kovesi, însă nu a primit decât un răspuns evaziv.

"Înainte de a face acest proiect, încă din decembrie anul trecut, i-am solicitat doamnei procuror Kovesi o întâlnire, tocmai pentru a avea un dialog să vedem dacă ideile mele se pot transpune în practică. Mi-a dat un răspuns doldora de rumeguş'', a spus Şerban Nicolae.

 

 

×
Subiecte în articol: Subiectiv Serban Nicolae
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close