Antena 3 Actualitate Cum justifică o "pilă" a lui MRU un contract de jumătate de milion de euro

Cum justifică o "pilă" a lui MRU un contract de jumătate de milion de euro

de M.Z.    |    08 Oct 2012   •   22:29
Cum justifică o "pilă" a lui MRU un contract de jumătate de milion de euro
Sursa foto: Foto: Antena 3

Corina Vinţan, fost purtător de cuvânt al lui Mihai-Răzvan Ungureanu pe vremea când acesta era ministru de Externe, a trimis un punct de vedere privind contractul pe care firma sa de comunicare l-a avut cu Oltchim şi de pe urma căruia a câştigat aproape jumătate de milion de euro.

"Serviciile prestate de Links Associates pentru Oltchim sunt uzuale pentru o firmă care activează în domeniul comunicării", susţine Corina Vinţan, în punctul să de vedere pe care l-a trimis luni, în timpul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3.Firma lui Vinţan s-a ocupat de promovarea Oltchim în media în vederea privatizării, "compania dorind să atragă atenţia investitorilor externi serioşi".În final, Corina Vinţan a spus că, pentru firma sa de comunicare şi PR, Links Associates, "a fost o onoare să fie aleasă de Oltchim", fosta purtătoare de cuvânt a lui MRU neprecizând nimic despre suma amintită.Corina Vinţan, cunoscută ca unul dintre oamenii fostului premier Mihai-Răzvan Ungureanu, a încasat aproape jumătate de milion de euro, printr-un contract pe care firma sa l-a avut cu Oltchim. Dezvăluirea a fost făcută în ediţia de luni seară a emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Vinţan are o firmă de relaţii publice şi comunicare, Links Associates, prin care, conform documentelor obţinute de Antena 3, oferea companiei amintite consultanţă media şi PR.

Pentru suma amintită, compania Corinei Vinţan se angaja să redacteze comunicate de presă pentru Oltchim, să organizeze conferinţe de presă, materiale publicitare, interviuri.


×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close