Antena 3 CNN Actualitate Cum vrea Radu Mazăre să scape turiştii aflaţi pe litoral de pericolul creat de skijet-uri

Cum vrea Radu Mazăre să scape turiştii aflaţi pe litoral de pericolul creat de skijet-uri

Cum vrea Radu Mazăre să scape turiştii aflaţi pe litoral de pericolul creat de skijet-uri
13 Aug 2013   •   23:01

Primarul Constanţei susţine că a găsit o soluţie pentru a nu interzice skijet-urile pe litoralul românesc, dar a proteja totuşi turiştii. Persoanele care vor dori să încerce senzaţiile tari pe skijet vor fi trimise mai în larg şi nu li se va permite să se apropie de mal.

Am găsit o soluţie. O să-i scot undeva după diguri, la vreo 500 de metri în larg, în mare. Pot să se dea cu skijet-urile cât vor şi am terminat. Las şi skijet-urile, scapă şi turiştii de pericol, de fum şi de disconfortul creat de skijet-uri", a spus primarul Constanţei, invitat la emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv.

Primarul Mazăre a fost implicat recent într-un incident pe litoralul românesc. Radu Mazăre a intrat în coliziune, în timp ce făcea parasailing, cu fotbalistul Younes Hamza, care se afla pe un skijet.

Atacantul tunisian al echipei Petrolul Ploieşti, Younes Hamza, a declarat că a avut, luni, la Mamaia, o altercaţie verbală cu primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, fiind lovit apoi de gărzile de corp ale edilului.

La rândul său, Radu Mazăre a spus că a fost agresat verbal de fotbalist.

 

×
Subiecte în articol: Radu Mazare Subiectiv Răzvan Dumitrescu
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close