Antena 3 CNN Actualitate Curatenia de primavara e floare la ureche cu un mop electric!

Curatenia de primavara e floare la ureche cu un mop electric!

Pentru orice gospodina, sosirea primaverii este momentul in care trebuie realizata o curatenie generala, atat in interiorul locuintei, cat si in afara acesteia, in balcon, gradina s.a. Din moment ce, in timpul iernii, multe locuri din casa nu sunt utilizate, acestea trebuie curatate si igienizate cu grija in momentul in care zilele devin mai lungi si mai calduroase.

Curatenia de primavara e floare la ureche cu un mop electric!
de Georgiana Adam    |    03 Mar 2021   •   11:04

Ti-ai dori ca procesul de curatenie sa fie simplu, rapid si eficient? In acest caz, ai nevoie de un mop electric, un aparat care functioneaza pe baza de abur, extrem de usor de folosit si care elimina pana la 99,99% din virusuri, germeni si bacterii.

De ce ar trebui sa utilizezi un mop electric pentru curatenia de primavara?

Desi curatenia de primavara nu este un proces pe care multa lume il asteapta cu nerabdare, acesta este deosebit de important pentru sanatatea ta. In plus, dezinfectarea si curatarea casei are un impact pozitiv asupra mentalitatii tale si te poate ajuta sa te pregatesti pentru anotimpul calduros.

Daca, in trecut, trebuia sa rezervi cateva zile doar pentru aceasta operatiune, sa cheltuiesti foarte multi bani pe solutii si ustensile de curatat, acum totul s-a simplificat. Datorita unui mop cu aburi, nu vei avea nevoie decat de apa de la robinet si toata casa ta va straluci de curatenie! Totul in doi timpi si trei miscari!

Iar asta nu e tot! Aparatul pe baza de aburi curata atat suprafetele orizontale, cat si pe cele verticale. Iata care sunt suprafetele pe care le poti igieniza cu ajutorul unui mop electric!

  • Gresie;
  • Piatra;
  • Faianta;
  • Linoleum;
  • Parchet;
  • Marmura;
  • Sticla;
  • Covoare.

 

Toate acestea pot fi curatate doar cu un singur aparat, mopul electric, si cu o singura substanta, apa de la robinet! Exact, acum poti renunta la mopul clasic, la apa din galeata si la detergentii chimici pe care ii foloseai pentru a curata casa.

Astfel, este evident ca un astfel de mop nu este prietenos doar cu buzunarul tau (gandeste-te doar la banii pe care ii cheltuiai pe produsele de igienizare), ci si cu mediul inconjurator. Pe deasupra, temperatura ridicata a aburilor elimina rapid si eficient bacteriile, lasandu-ti casa curata ca lacrima!

Dincolo de faptul ca poate fi folosit pe tot parcursul anului, acesta este extrem de rezistent si are o durata de viata indelungata. De asemenea, daca alegi sa il achizitionezi din magazinul online Polti, poti beneficia de extra garantie, care poate fi extinsa pentru o perioada de 10 ani.

Profita de reducerile de primavara pentru aparate de curatat cu aburi!

Iar avantajele nu se opresc aici! Primavara aceasta, magazinul online Polti iti pune la dispozitie oferte de nerefuzat la aparatele cu aburi. In categoria de mop electric, vei descoperi produse care au fost reduse cu pana la 38% fata de pretul initial.

Renunta la utilizarea detergentilor si a produselor chimice si opteaza pentru solutii naturale, deosebit de eficiente. Alege aparate de curatat electrice si te vei putea bucura de dispozitive multifunctionale, care te vor ajuta sa economisesti timp, bani si efort, totul fara sa renunti la o casa curata si perfect igienizata!

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close