Antena 3 CNN Actualitate Cursă nebună cu taxiul furat: Un bărbat a ameninţat un taximetrist cu un cuţit şi i-a furat maşina

Cursă nebună cu taxiul furat: Un bărbat a ameninţat un taximetrist cu un cuţit şi i-a furat maşina

Cursă nebună cu taxiul furat: Un bărbat a ameninţat un taximetrist cu un cuţit şi i-a furat maşina
Sursa foto: Foto: Mediafax
29 Mar 2011   •   08:31
Urmărire ca în filme luni noapte pe străzile din Bucureşti. Un bărbat a ameninţat un taximetrist cu un cuţit, iar apoi i-a luat maşina şi a pornit într-o goană nebună pe străzile capitalei. Poliţiştii l-au urmărit, au tras câteva focuri de armă, dar nu au reuşit să îl oprească decât după ce fugarul a intrat cu maşina furată într-un gard.

Taximetristul a luat un client care i-a cerut mai întâi să-l ducă la spital. Dupăţiva metri a cerut să fie dus la o farmacie, spunând că are dureri de inimă. Pentru că a continuat să schimbe comanda, şoferul a oprit în prima staţie de taximetre din drumul său. A bănuit că ceva este în neregulă.

În numai câteva minute, poliţiştii au pornit în urmărirea fugarului. Gloanţele nu au reuşit să îl oprească pe tâlhar, dar a reuşit un gard. Maşina s-a făcut praf, iar fugarul a ajuns la spital.

După ce îşi va reveni, bărbatul va avea de dat nişte explicaţii în faţa anchetatorilor. El va fi cercetat pentru furt calificat şi riscă ani grei de închisoare.
 




×
Subiecte în articol: taxi hot
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close