Cursa TAROM cu destinația Tel Aviv a decolat la ora 20.00. Zborul a fost întârziat, după ce un pasager a încurcat compana

17 Mar 2019   •   20:43
Cursa TAROM cu destinația Tel Aviv a decolat la ora 20.00. Zborul a fost întârziat, după ce un pasager a încurcat compana Foto: captură Antena 3

Update:  Cursa ROT151 OTP-TLV a decolat spre destinație la ora 20:00. Întârzierea a fost cauzată de un control suplimentar de securitate la bordul aeronavei.

În urma finalizării verificărilor la aeronavă nu s-a constatat nici un risc la adresa siguranței zborului, sau a securității pasagerilor.

Știre inițială: Cursă TAROM cu destinația Tel Aviv a fost întârziată din cauza unui pasager care a încurcat cursele.

„Cursa ROT151 cu destinația Tel Aviv va fi întârziată pe motivul unei erori de îmbarcare, urmată de debarcarea pasagerilor și verificări suplimentare de securitate. 

Din cauza unei erori din sistemul de check-in, un pasager al altei companii aeriene s-a îmbarcat la bordul cursei ROT151. Eroarea a fost depistată înaintea de începerea zborului, pasagerul în cauză fiind debarcat. 

Cu respectarea normelor și procedurilor în vigoare, comandantul aeronavei a dispus un control de securitate ca urmare a erorii sesizate. Verificările presupun inclusiv debarcarea tuturor pasagerilor. 

Nu există nici indicator care să releve factori de risc în acest moment. Verificările sunt regulamentare și reglementate. Ne cerem scuze pentru întârziere și vă asigurăm că prioritatea companiei TAROM rămâne securitatea și siguranța pasagerilor și echipajelor noastre”, se arată în comunicatul TAROM.

De cealaltă parte, poliția de frontieră susține că bărbatul deținea un document de călătorie valabil și îndeplinea condițiile de ieșire din țară, doar că a încurcat zborurile. 

 

Parteneri
x close