Antena 3 CNN Actualitate Curse aeriene şi trenuri anulate din cauza condiţiilor meteo

Curse aeriene şi trenuri anulate din cauza condiţiilor meteo

Curse aeriene şi trenuri anulate din cauza condiţiilor meteo
Sursa foto: Foto: valthonet.com
23 Feb 2011   •   10:43

Cursele aeriene Cluj-Bucureşti şi Iaşi-Bucureşti au fost anulate, iar circulaţia trenurilor pe ruta Lehliu-Ciulniţa este în acest moment întreruptă, din cauza vremii. Vântul foarte puternic a rupt linia de contact. Patru trenuri sunt oprite în staţiile Dor Mărunt, Ciulniţa şi Lehliu.

Mai multe aeronave au decolat cu întârzieri din cauza vremii nefavorabile, miercuri dimineaţã, de pe aeroportul "Henri Coandã".

Două curse interne spre Iaşi şi Suceava nu au mai decolat, marţi searã, la ora 21.30, de pe Aeroportul "Henri Coandã". În consecinţă, nici perechile lor nu au mai venit la Bucureşti miercuri dimineaţã, au informat reprezentanţi ai Biroului de presã din cadrul aeroportului, citaţi de Mediafax.

Aeronavele care care ar fi trebuit sã plece, miercuri dimineaţã, de pe aeroportul din Capitalã au decolat, dar cu mici întârzieri. O cursã Tarom de Iaşi care trebuia sa decoleze la ora 8.50 a plecat cu o orã şi 20 de minute întârziere, iar douã curse de Cluj au plecat cu aproximativ jumãtate de orã întârziere.

Probleme sunt şi pe calea ferată. Circulaţia trenurilor pe ruta Lehliu-Ciulniţa este întreruptă, iar vântul foarte puternic a rupt linia de contact. Patru trenuri sunt oprite în staţiile Dor Mărunt, Ciulniţa şi Lehliu.

 


Viscolul şi ninsoarea abundentă au dat peste cap şi traficul în toată ţara. S-a circulat foarte greu, cu 10-20 km/h în unele zone. Mai multe drumuri au fost blocate, iar şoferii au fost nevoiţi să aştepte zeci de minute intervenţia utilajelor de deszăpezire.


 

 

×
Subiecte în articol: tren curse aeriene viscol zapada
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close