Antena 3 CNN Actualitate Cursuri gratuite despre drepturi şi libertăţi la Fundaţia Dan Voiculescu

Cursuri gratuite despre drepturi şi libertăţi la Fundaţia Dan Voiculescu

Interesaţi şi pasionaţi de Constituţie, de ce presupune democraţia şi libertatea de exprimare, mai mulţi tineri s-au înscris la cel mai nou curs organizat de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României ,''Libertatea în drepturi''. Programul este destinat tinerilor cu vârsta între 16 şi 25 de ani. Cursurile se desfăşoară online pe platforma naţională scoalafdvdr.ro.

Cursuri gratuite despre drepturi şi libertăţi la Fundaţia Dan Voiculescu
Sursa foto: Fundația Dan Voiculescu/Facebook
de Georgiana Adam    |    18 Feb 2021   •   19:50

În cadrul primului curs, tinerii au discutat despre relația cu societatea și comunitatea din care fac parte, au putut să își descopere aspirațiile, nemulțumirile și să găsească soluții pentru dezvoltarea și construcția propriei personalități.

Tinerii au la dispoziţie opt săptămâni să descopere, să înveţe şi să pună în practică informaţiile de la curs. Mihaela Stănciulescu, lector la Universitatea din Piteşti, a vorbit despre nevoile tinerilor de astăzi.

Pentru prima dată de la lansarea programului în acest an, la cursurile gratuite organizate de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României participă copii din întreaga ţara şi din Republica Moldova, dar şi copii români din Belgia, Marea Britanie, Germania, Israel şi Italia.

Peste 15 cursuri noi se adaugă în programul de cursuri gratuite oferite de Fundaţia Dan Voiculescu.

Mai multe informaţii, scoalafdvdr.ro

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close