Antena 3 Actualitate Curtea de Apel București a amânat pentru 31 mai pronunțarea în dosarul lui Radu Mazăre

Curtea de Apel București a amânat pentru 31 mai pronunțarea în dosarul lui Radu Mazăre

19 Mai 2017   •   15:33
Curtea de Apel București a amânat pentru 31 mai pronunțarea în dosarul lui Radu Mazăre
Sursa foto: Foto: Agerpres

Update: Curtea de Apel București a amânat și astăzi pronunțarea în dosarul în care fostul primar Radu Mazăre este acuzat, alături de alte 36 de persoane, pentru retrocedarea ilegală a mai multor plaje din Constanța.

Radu Mazare va mai astepta până la următorul termen, care va fi pe 31 mai, pentru a afla sentința.

Știre inițială: Radu Mazăre își află astăzi sentința în dosarul în care este acuzat de retrocedări ilegale.

Dosarul durează de nouă ani, iar alături de Mazăre, mai sunt judecate 36 de persoane, printre care şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu.

La ultimul termen din proces, Mazăre a susţinut că e nevinovat şi că nu înţelege acuzaţiile.

Primarul Radu Mazăre a fost trimis în judecată de DNA în 28 octombrie 2008, alături de 36 de persoane, între care foşti şi actuali funcţionari din Primăria Constanţa şi Oficiul de Cadastru, mandatari şi notari publici, în dosarul privind atribuirea nelegală a unor întinse suprafeţe de teren intravilan din municipiul Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză.

Prejudiciul în această cauză a fost estimat de DNA la aproximativ 114 milioane de euro, din care 77,77 milioane de euro reprezintă prejudiciu în dauna statului şi 36,16 milioane de euro prejudiciu în dauna municipiului Constanţa.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close