Antena 3 CNN Actualitate Cutremur în partidul lui Barna. Nouă demisie în USR

Cutremur în partidul lui Barna. Nouă demisie în USR

După ce Biroul Naţional al partidului a exclus mai mulţi membri din cauza postărilor critice de pe paginile de socializare, a venit şi rândul demisiilor. Astfel, un membru USR cu state vechi a anunţat că a plecat din USR din motive ce ţin de "libertatea de exprimare şi misiunea USR".

Cutremur în partidul lui Barna. Nouă demisie în USR
Sursa foto: Foto:  Daniel Kloyberkatsky/ Facebook
20 Dec 2019   •   20:16

Dragilor, ieri mi-am dat demisia din USR. Mulțumesc colegilor pentru trei ani geniali în care am învățat și muncit împreună, mânați de dorința sinceră de a face ceva mai bună viața celor din jurul nostru.

USR se află acum într-un proces de redefinire și redescoperire. NU este vorba de referendumul de poziționare doctrinară.

Este vorba de redefinirea unor valori mult mai de bază, care privesc democrația internă, calitatea de lider, integritatea, libertatea de exprimare și în fond misiunea USR.

Rezultatul final al acestor frământări interne este cât se poate de neclar și probabil aceste conflicte vor continua mult timp de acum încolo.

În această constelație politică internă, singurul mod de a rămâne relevant este să te alături uneia dintre taberele conflictuale, lucru pe care am refuzat categoric să-l fac", a scris pe pagina sa de Facebook Daniel Kloyberkatsky, membru USR încă de la începuturile partidului. 

×
Subiecte în articol: USR Dan Barna
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close