Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Interviul care provoacă cutremur pe scena politică. Alina Măgureanu face dezvăluiri uluitoare despre Antonescu, Isărescu și Băsescu

Sinteza zilei: Interviul care provoacă cutremur pe scena politică. Alina Măgureanu face dezvăluiri uluitoare despre Antonescu, Isărescu și Băsescu

Sinteza zilei: Interviul care provoacă cutremur pe scena politică. Alina Măgureanu face dezvăluiri uluitoare despre Antonescu, Isărescu și Băsescu
14 Mar 2016   •   23:15

Mihai Gâdea a difuzat, la Sinteza Zilei, interviul complet în care Alina Măgureanu a făcut mai multe denunțuri bombă. Unul dintre ele se referă la un presupus trafic de influență în care ar fi implicaţi Crin Antonescu şi soţia lui, Adina Vălean. Antonescu ar fi cumpărat de la familia fostului şef al SRI un apartament într-o zonă de lux a Bucureştiului, la un preţ subevaluat.

În schimbul lui, fostul şef al PNL ar fi intervenit pe lângă primarul sectorului 1 în favoarea lui Florian Walter, patronul unei firme de salubrizare, pentru a obţine contracte cu primăria.

Alina Măgureanu l-a denunţat şi pe guvernatorul BNR Mugur Isărescu, despre care susţine că i-ar fi ajutat pe Virgil Măgureanu şi pe soţia lui să ia bani din bancă pentru a ridica blocul în care locuieşte acum şi Crin Antonescu.

”Codruț Marta este îngropat în pădure!”

Alina Măgureanu spune că are informaţii şi despre lichidarea lui Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar. Lista celor împotriva cărora a depus plângeri îi mai include pe omul de afaceri Dragoş Dobrescu şi pe Elan Schwartzenberg.

Ea a declarat că îşi susţine acuzaţiile cu acte, înscrisuri, documente şi martori.

Virgil Măgureanu, fost șef SRI în perioada 1990-1997

”Vorbim de plângere depusă la DNA, nu de o anchetă în curs”

Întrebată de Mihai Gâdea dacă a crezut-o pe fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Ana Roman a afirmat că deși este sceptică din fire și nu acuză până la verdictul final, Alina Măgureanu aduce în discuție chestiuni deja cunoscute în presă.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close