Antena 3 CNN Actualitate Dacă vrea să pună mâna pe jumătate din averea soţului, Dana Patriciu trebuie să plătească 96 de MILIOANE de EURO

Dacă vrea să pună mâna pe jumătate din averea soţului, Dana Patriciu trebuie să plătească 96 de MILIOANE de EURO

Dacă vrea să pună mâna pe jumătate din averea soţului, Dana Patriciu trebuie să plătească 96 de MILIOANE  de EURO
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Mar 2013   •   08:58

Dacă vrea să pună mâna pe jumătate din averea soţului, Dana Patriciu trebuie să plătească. Asta au decis judecătorii. Iar nota de plată e cam piperată chiar şi pentru ea.

Adică peste 96 de milioane de euro, bani pe care Dana Patriciu spune că nu-i poate aduna. Are acum la dispoziţie 5 zile pentru a contesta decizia.

Între soţii Patriciu a apărut mai întâi problema partajului. Dana Patriciu le-a cerut judecătorilor să împartă averea estimată la 2,3 miliarde de euro.

Dinu Patriciu, supărat pe decizia soţiei, a contraatacat şi a introdus cererea de divorţ. Judecătorii au mai stabilit ieri că doar bunurile dobândite în timpul căsătoriei vor fi împărţite.

Departe de soţia Dana şi de furtuna mediatică din ţară, milionarul îşi vede liniştit de viaţă în capitala Marii Britanii. Dinu Patriciu s-a refugiat la Londra, alături de Melanie Chen, femeia care ar fi motivul pentru care Patriciu a ajuns la divorţ.

Soţii Patriciu se vor reuni în faţa instanţei. Judecătorii sunt nevoiţi să-i audieze pe cei doi. Până atunci, Dinu Patriciu rămâne la Londra. Avocaţii celor doi refuză să comenteze războiul din sala de judecată.

Termenele de până acum s-au desfăşurat cu uşile închise. Chiar şi aşa, scandalul n-a rămas în sala de judecată. Dana Patriciu spune că soţul ei şi-a pierdut discernământul. Îl acuză că i-a fost necredincios.

Dinu Patriciu a replicat că n-a beneficiat de ajutorul soţiei când a căzut la pat şi a fost operat în Italia. În pozele surprinse de paparazzi, Dinu Patriciu pare să-şi fi revenit după transplantul de ficat suferit anul trecut.



×
Subiecte în articol: Dinu Patriciu
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close