Daciana a dispărut fără urmă vineri după-amiază, iar familia a alertat Poliția. Acum se pregătesc de înmormântare. Cum a fost găsită femeia

de A.M.P    |    28 Dec 2019   •   17:46
Daciana a dispărut fără urmă vineri după-amiază, iar familia a alertat Poliția. Acum se pregătesc de înmormântare. Cum a fost găsită femeia Foto:https://alba24.ro/

O femeie din municipiul Aiud, în vârstă de 37 de ani, dată dispărută vineri după-amiaza, a fost găsită sâmbătă înecată în râul Mureş, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Femeia, pe nume Daciana Carmen Clayton, a plecat de la locuinţa sa din Aiud în cursul dimineţii de vineri, iar câteva ore mai târziu a fost sesizată Poliţia cu privire la faptul că ea nu a mai revenit la domiciliu. Aceasta a fost dată în urmărire, în acţiunea de căutare efectivă fiind angrenaţi în jur de 20 de poliţişti şi jandarmi din zona Aiudului.

La solicitarea Poliţiei, Detaşamentul de Pompieri Aiud a intervenit sâmbătă în acţiunea de căutare a femeii, de această dată pe raza localităţii Rădeşti, pe râul Mureş. Pompierii au intervenit cu ajutorul unei bărci pneumatice.

"Din păcate, femeia dată dispărută a fost găsită decedată, în râul Mureş", a anunţat, câteva ore mai târziu, IPJ Alba.
 

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close