Antena 3 CNN Actualitate Dan Bittman: ”Românii au ajuns să facă party-uri pe ascuns. Sunt zeci de terase ilegale în țară”

Dan Bittman: ”Românii au ajuns să facă party-uri pe ascuns. Sunt zeci de terase ilegale în țară”

Dan Bittman îi transmite un mesaj lui Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, care a spus că ceea ce petrece în Centrul Vechi este ilegal, referindu-se la o terasă care funcţiona ca spaţiu închis. ''Vreau să îl anunț pe domnul Arafat, că în cazul acestei terase mai sunt cel puțin 20-30 de restaurante. Sunt zeci de restaurante și nu numai în București, în toată țara'', a spus artistul, în exclusivitate la Antena 3.

Dan Bittman: ”Românii au ajuns să facă party-uri pe ascuns. Sunt zeci de terase ilegale în țară”
de Iulia Gorgorin    |    24 Ian 2021   •   21:57

''Eu sunt de acord cu domnul Arafat. În condițiile legii, terasa aia e ilegală. Vreau să îl anunț pe domnul Arafat, că în cazul acelei terase mai sunt cel puțin 20-30 de restaurante. Sunt zeci de restaurante și nu numai în București, în toată țara.

Ba chiar am fost într-unul din ele, unde am intrat, m-am mirat. Avea și terasă care era plină. Nu aici, în județul Prahova. Dacă o sa căute, o să găsească. Era excepțional de mic și se mâncă înăuntru civilzat, nu știu dacă erau familii, dar aici e exact ceea ce discutam acum. Legea e lege doar pentru unii, pentru alții e doar așa...

Românii au început să se ascundă, să facă petreceri pe ascuns

Ni se spune cum trebuie să stăm la petrecerile de Crăciun, de Revelion și așa mai departe. Tot timpul o să fie întreținută starea asta. Poate e chiar bănoasă, adică poate sunt categorii sociale care câștigă enorm de mult din aceste reglementări.

Pandemia ar putea dura anid de acum în colo.  E o afacere execepțională. Încep să mă gândesc să produc și eu într-o pivniță niște Azitrox, aspirină. O să înceapă specula, vă dați seama. Gigi Becali a încercat să introducă niște medicamente în țară. O să înceapă o luptă între polii de putere, între oameni de afaceri puternici și atunci o să înceapă scandalul între ei'', a spus Dan Bittman la Antena 3.

Declaraţia lui Raed Arafat despre un local din Centrul Vechi al Capitalei: ''Terasa asta, în mod normal este interzisă''

''Conform hotărârii de Guvern, terasa asta este închisă. Toţi stau în acea bulă de plastic. Astea sunt spaţii închise, chiar dacă este o singură masă (...) Uitaţi-vă aglomeraţia din aşa-zisa terasă. Nu e terasă. Acolo este spaţiu închis. Este definit în hotărârea de Guvern. Are pereţi.

Este şi vina şi faptului că nu se impun măsuri (...) În final, aici trebuie implementate măsuri. Eu cred că singura măsură în aşa ceva şi fără să exagerez este că, în momentul în care ai făcut acest lucru, să vină autorităţile şi să te închidă pe o lună de zile şi poate atunci învaţă lumea ce înseamnă să respecte regulile. Ieri aţi auzit situaţia cu tulpina noua care de la o singură persoană s-au infectat nu ştiu câte persoane. Nu este de glumit. Mai avem un pic. Nu are rost să intrăm într-un alt val'. (...) Acest lucru este iresponsabil'', a spus Raed Arafat, duminică la Antena 3.

Citiţi şi: Raed Arafat, despre un local din Centrul Vechi al Capitalei: ''Terasa asta, în mod normal este interzisă''
 

×
Subiecte în articol: terasa Dan Bittman Dan Bittman Subiectiv
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close