Antena 3 CNN Actualitate Dan Negru, mesaj surprinzător după moartea lui Răzvan Ciobanu

Dan Negru, mesaj surprinzător după moartea lui Răzvan Ciobanu

Dan Negru, mesaj surprinzător după moartea lui Răzvan Ciobanu
30 Apr 2019   •   16:45

Vedeta tv a invocat o veche întâmplare după ce mașina designerului Răzvan Ciobanu a fost jefuită după accidentul în care acesta și-a pierdut viața.

„Când am văzut cum sătenii i-au furat din mașina lui Razvan Ciobanu lucrurile personale mi-am amintit de drama lui Coșbuc, ”poetul țărănimii”. Tot cu țăranul român… Singurul lui fiu, Alexandru, a avut un accident de mașina intr-un sat de lângă Tg-Jiu și presa vremii a scris că țăranii, când l-au găsit însângerat la marginea drumului, lângă mașina, l-au luat la bataie cu ciomegegele, omorându-l astfel. Era 1915.. Tatăl lui, George Coșbuc, a scris cele mai frumoase poezii despre țăranul român si a ramas in istorie ca „poetul țăranimii””, a scris Dan Negru pe contul de socializare.

Mașina pe care o conducea Răzvan Ciobanu aparținea unei femei. Declarații incredibile făcute de aceasta, după moartea designerului: „Să vedem cine o să mă despăgubească”

 

Poliția Constanța, comunicat oficial în privința morții lui Răzvan Ciobanu: Era singur în mașină, nu luăm în calcul sinuciderea

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close