Antena 3 CNN Actualitate Dan Negru, showman-ul nr. 1 din România, la "Sinteza zilei"

Dan Negru, showman-ul nr. 1 din România, la "Sinteza zilei"

Dan Negru, showman-ul nr. 1 din România, la "Sinteza zilei"
Sursa foto: foto: captura Antena 3
25 Feb 2019   •   23:32

Dan Negru a vorbit, luni, la "Sinteza Zilei", despre cea mai nouă emisiunea a sa, "Scena misterelor", un format care este desprins din cea mai urmărită emisiune de Revelion, Programul de Revelion al Antenei 1, prezentat chiar de el în ultimii 19 ani și care a fost lider incontestabil al audiențelor tot de atâtea ori.

Joi, 28 februarie, de la ora 20.00, în prima ediție a show-ului “Scena misterelor”, la Antena 1, Antonia, Alex Velea, nea Mărin Barbu, Sorana Mohamad și Liviu Teodorescu vor trebui să ghicească, alături de vedetele permanente – Pepe, Diana Munteanu, Rona Hartner, Dorian Popa și Cosmin Seleși , cine sunt personalitățile din spatele măștilor care vor urca pe scena emisiunii prezentate de Dan Negru.

Cele zece vedete, împărțite în două tabere, a Galacticilor și a Starurilor, vor trebui să strângă cât mai multe puncte care, la finalul show-ului, se vor transforma în bani pentru o cauză umanitară.

Astfel, prima ediție "Scena misterelor" va aduce față în față tabăra formată din Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Antonia și Liviu Teodorescu și tabăra din care fac parte Dorian Popa, Rona Hartner, Alex Velea, Sorana Mohamad și nea Mărin Barbu. Cu toții vor avea misiunea să ghicească celebritățile care se ascund în spatele măștilor.

În fiecare ediție, șase măști dintre cele mai spectaculoase vor veni în fața telespectatorilor, pe parcursul a trei tablouri disticte, "construite" în platoul de la "Scena misterelor". Vedetele care au misiunea să ghicească cine e în spatele lor vor putea beneficia de o serie de indicii oferite de Dan Negru, dar numai după ce vor trece prin câteva probe, una mai haioasă decât alta.

La finalul serii, câștigă acea tabără a vedetelor care a ghicit cele mai multe măști.

Premiul în bani va fi donat unei cauze umanitare.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Dan Negru

Prețul gigacaloriei pentru populație a crescut la 1 aprilie 2022

Cât o să ne coste încălzirea pentru un apartament cu două camere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close