Antena 3 CNN Actualitate El este tânărul ucis în Sibiu de un bărbat aflat în arest la domiciliu. Dan era tatăl a doi băieţi

El este tânărul ucis în Sibiu de un bărbat aflat în arest la domiciliu. Dan era tatăl a doi băieţi

Tânărul în vârstă de 28 ani, ucis noaptea trecută în Sibiu, se numeşte Dan Santo şi era tatăl a doi băieţi. Tânărul a fost înjunghiat de mai multe ori de un bărbat care l-ar fi bănuit că, în perioada în care el a fost în închisoare, acesta ar fi avut o relaţie cu iubita sa.

El este tânărul ucis în Sibiu de un bărbat aflat în arest la domiciliu. Dan era tatăl a doi băieţi
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    10 Sep 2020   •   15:00

Dan Santo şi-a pierdut viaţa pe strada Daliei din cartierul Terezian, după ce s-a întâlnit cu criminalul şi cu un alt bărbat. Tânărul se cunoştea cu criminalul, acesta din urmă bănuindu-l că, în perioada în care a fost arestat, iubita lui ar fi avut o relaţie cu Dan Santo.

Mai mult, criminalul se afla în arest la domiciliu într-un dosar în care era acuzat de trafic de droguri, astfel că, dacă era supravegheat, nu ar fi trebuit să iasă din casă.

La un moment dat, între cei doi a izbucnit un conflict, iar criminalul a scos un cuţit cu care l-a înjunghiat pe Santo de mai multe ori, în piept.

Loviturile i-au fost fatale tânărului de 28 de ani, astfel că medicii SMURD chemaţi de urgenţă la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Ucis pe o stradă din Sibiu de un bărbat arestat la domiciliu

"La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 02,55, prin apel 112, un bărbat a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, într-o parcare de pe strada Daliei din municipiul Sibiu, se află o persoană de sex masculin înjunghiată, posibil decedată.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic Sibiu, însoțiți de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în urma primelor cercetări fiind constatate următoarele:

În cursul nopții de 10 septembrie a.c., în jurul orei 02,50, pe strada Daliei din municipiul Sibiu, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între doi tineri ar fi izbucnit un scandal în urma căruia unul l-ar fi înjunghiat pe celălalt în zona pieptului, acesta din urmă decedând.

Presupusul agresor se află în custodia polițiștilor.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Sibiu
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close