Antena 3 CNN Actualitate Dan Şova: Victor Ponta este un general de mână forte. Asta vă spun sigur

Dan Şova: Victor Ponta este un general de mână forte. Asta vă spun sigur

Dan Şova: Victor Ponta este un general de mână forte. Asta vă spun sigur
Sursa foto: Foto: VideoNews
13 Noi 2011   •   19:41
Preşedintele Comisiei de Arbitraj din PSD, Dan Şova, a fost invitatul lui Radu Tudor, în emisiunea "Punctul de Întâlnire”. Dan Şova a vorbit despre situaţia lui Mircea Geoană, despre ce se îmtâmplă în PSD în această perioadă dar şi despre preşedintele partidului, Victor Ponta.

„Noi nu suntem oamenii lui Ponta (n.r. Titus Corlăţean şi Dan Şova), eu sunt foarte apropiat de preşedintele Victor Ponta, dar nu pot să fiu „omul lui Ponta”. Nici Titus Corlăţean nu este „omul lui Ponta”, a arătat Dan Şova.

„Şi am să vă mai spun un lucru – preşedintele Victor Ponta niciodată nu a operat într-un asemenea sistem de valori. Pentru preşedintele Victor Ponta, este bun prieten şi coleg cu toţi cei care pun umărul la PSD. Nu cu cine nu, nu creşte pe nimeni lângă casă, Victor Ponta”, a adăugat Dan Şova.

De asemenea, Şova a explicat că, totuşi, nu este uşor să te apropii de Victor Ponta. „Nu este uşor, pentru că are un ochi permanent asupra tuturor, ca să facem ce trebuie pentru partid. Este un general de mână forte. Gândiţi-vă, conduce un partid cu personalităţi foarte puternice, cel mai democratic partid în exprimare, cu cele mai multe personalităţi politice din România, oameni cu foarte mare experienţă.



×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close