Antena 3 CNN Actualitate Dan Voiculescu a oferit sfaturi despre afaceri de succes studenţilor de la ASE

Dan Voiculescu a oferit sfaturi despre afaceri de succes studenţilor de la ASE

Dan Voiculescu a oferit sfaturi despre afaceri de succes studenţilor de la ASE
Sursa foto: Foto: Antena3
27 Mar 2014   •   18:03

Talentul trebuie însoţit de bucuria de a practica meseria aleasă. Este lecţia primită astăzi de studenţii de la Relaţii Economice Internaţionale de la Dan Voiculescu. Tinerii au ascultat cu interes sfaturile despre afaceri de succes şi rolul statului pe piaţa privată.

Studenţii au fost interesaţi de cum se fac exporturile în economia românească, iar discuţiile s-au axat în principal pe competitivitatea din acest domeniu.

Profesorul Dan Voiculescu le-a explicat studenţilor că, pentru un rezultat cât mai bun, exporturile nu se mai fac prin intermediari, ci direct de producător. În plus, piaţa ar trebui lăsată liberă, iar statul să aibă doar rol de mediator.

Dan Voiculescu a ţinut să le spună tinerilor că este foarte important ca fiecare să îşi descopere talentul şi să îşi continue cariera în domeniul în care sunt convişi că pot face performanţă.

Statisticile arată că doar o mică parte din studenţii care termină studiile în domniul economic reuşesc să profeseze în domeniul pentru care s-au pregătit.


×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close