Antena 3 CNN Actualitate Dan Voiculescu, la ieşirea de la Curtea de Apel: Am convingerea că cei doi judecători vor aprecia corect lucrurile

Dan Voiculescu, la ieşirea de la Curtea de Apel: Am convingerea că cei doi judecători vor aprecia corect lucrurile

Dan Voiculescu, la ieşirea de la Curtea de Apel: Am convingerea că cei doi judecători vor aprecia corect lucrurile
05 Aug 2014   •   22:44

Dan Voiculescu a susţinut, marţi, la ieşirea de la Curtea de Apel, că este mulţumit de faptul că s-a terminat această poveste judiciară a dosarului Telepatia, exprimându-şi totodată "durerea că oameni în vârstă, nevinovaţi, au fost târâţi în acest proces".

"Au fost târâţi în acest proces datorită faptului că, într-un fel sau altul, trebuia să fiu eu condamnat", a declarat Dan Voiculescu.

Voiculescu şi-a exprimat convingerea că magistraţii completului de judecată vor aprecia corect lucrurile, aşa cum au fost ele consemnate.

Preşedintele fondator al PC a criticat însă lipsa de profesionalism a procurorului de şedinţă, despre care a afirmat că "a trunchiat adevărul" şi "a minţit cu neruşinare judecătorii".

"Vă dau un exemplu. Spunea că NUP-ul de care se vorbeşte că a fost dat pentru ICA, era un NUP care a fost infirmat. Punct. Fără să spună că era un NUP infirmat în 2008. Iar aşa numita majorare de capitaluri s-a făcut în 2004. Deci în 2004, 2005, 2006 lucrurile nu erau deloc infirmate. Mi s-a părut o şmecherie ieftină din partea unui procuror, care încearcă prin frânturi să inducă judecătorilor adevărul pe care îl vor ei", a declarat Dan Voiculescu.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close