Antena 3 CNN Actualitate Dan Voiculescu: Relansarea "Jurnalului naţional" îmi dă un sentiment de putere

Dan Voiculescu: Relansarea "Jurnalului naţional" îmi dă un sentiment de putere

Dan Voiculescu: Relansarea "Jurnalului naţional" îmi dă un sentiment de putere
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Apr 2015   •   00:41

Fondatorul trustului Intact a salutat relansarea Jurnalului Naţional, într-o postare pe blogul personal. Dan Voiculescu a scris că Jurnalul Naţional a fost gândit să reziste peste 100 de ani şi că relansarea ziarului îi dă un sentiment de putere, şi nu de nostalgie. 

 
Jurnalul Naţional, prezent de peste două decenii pe piaţa media, a apărut joi într-o nouă prezentare, cu o abordare nouă şi cu suplimente din diverse domenii de interes public
 
Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact, a scris pe blogul său că relansarea Jurnalului Naţional, una dintre cele mai importante publicaţii din ţară, îl face să se simtă mai puternic. 
 
"Acest brand a fost ieri relansat iar eu, în loc de nostalgie, am un sentiment de putere. Lansat în anul 1991, Jurnalul Naţional a fost prima mea investiţie în Trustul de presă care astăzi a ajuns cel mai puternic din România. Suma investită atunci a fost atunci de 15-20.000 de dolari. Am început cu Marius Tucă şi Dan Diaconescu. A continuat Cosmin Guşă. Apoi a revenit Marius. Cred că 80% din ziariştii din presă au trecut prin trustul Intact şi ulterior, fiecare şi-a urmat drumul lui", a scris Dan Voiculescu pe blog.
 
Într-un sfert de veac de existenţă, Jurnalul Naţional şi-a dat măsura verticalităţii în repetate rânduri, a mai spus Dan Voiculescu.
 
"Greutăti în aceşti 25 de ani au fost cu duiumul: de la ofiţeri acoperiţi infiltraţi în redacţie, până la presiunea altor instituţii ale statului. Şi, totuşi, am rezistat. Ziarul a rămas vertical şi ieri s-a relansat cu o echipă nouă. Le doresc viaţă lungă pentru că tot ce am construit a fost gândit să fie peren şi să dureze peste 100 de ani", mai scrie pe blog fondatorul trustului Intact.

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu Jurnalul National
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close