Antena 3 Actualitate Dan Voiculescu: Relansarea "Jurnalului naţional" îmi dă un sentiment de putere

Dan Voiculescu: Relansarea "Jurnalului naţional" îmi dă un sentiment de putere

04 Apr 2015   •   00:41

Fondatorul trustului Intact a salutat relansarea Jurnalului Naţional, într-o postare pe blogul personal. Dan Voiculescu a scris că Jurnalul Naţional a fost gândit să reziste peste 100 de ani şi că relansarea ziarului îi dă un sentiment de putere, şi nu de nostalgie. 

 
 
Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact, a scris pe blogul său că relansarea Jurnalului Naţional, una dintre cele mai importante publicaţii din ţară, îl face să se simtă mai puternic. 
 
"Acest brand a fost ieri relansat iar eu, în loc de nostalgie, am un sentiment de putere. Lansat în anul 1991, Jurnalul Naţional a fost prima mea investiţie în Trustul de presă care astăzi a ajuns cel mai puternic din România. Suma investită atunci a fost atunci de 15-20.000 de dolari. Am început cu Marius Tucă şi Dan Diaconescu. A continuat Cosmin Guşă. Apoi a revenit Marius. Cred că 80% din ziariştii din presă au trecut prin trustul Intact şi ulterior, fiecare şi-a urmat drumul lui", a scris Dan Voiculescu pe blog.
 
Într-un sfert de veac de existenţă, Jurnalul Naţional şi-a dat măsura verticalităţii în repetate rânduri, a mai spus Dan Voiculescu.
 
"Greutăti în aceşti 25 de ani au fost cu duiumul: de la ofiţeri acoperiţi infiltraţi în redacţie, până la presiunea altor instituţii ale statului. Şi, totuşi, am rezistat. Ziarul a rămas vertical şi ieri s-a relansat cu o echipă nouă. Le doresc viaţă lungă pentru că tot ce am construit a fost gândit să fie peren şi să dureze peste 100 de ani", mai scrie pe blog fondatorul trustului Intact.

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu Jurnalul National

Vreme mai caldă decât normalul perioadei

 

 

Prognoza meteo pentru săptămâna în curs

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close