Dana Budeanu a postat o fotografie în care ar apărea Klaus Iohannis la schi. Comentariul acid făcut de celebrul designer - FOTO

de Gabriel Dano    |    13 Ian 2021   •   21:30
Dana Budeanu a postat o fotografie în care ar apărea Klaus Iohannis la schi. Comentariul acid făcut de celebrul designer - FOTO Galerie foto (1) Facebook/ Dana Budeanu

Dana Budeanu este una dintre cele mai urmărite persoane publice din România. Creatoarea de modă stârnește reacții în mediul online, nu doar pentru părerile sale legate de fashion ci, de ceva vreme, și pentru comentariile sale politice.

Folosește un limbaj considerat de mulți unul dur, însă recunoaște că acesta este felul său de a fi și nu caută nici să menajeze pe cineva și nici să fie pe placul cuiva.

Miercuri după-amiază, creatoarea de modă, care a criticat în tot acest timp și restricțiilor introduse de Guvern din cauza pandemie de COVID-19, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care afirmă că apare chiar președintele României Klaus Iohannis. Instantaneul ar fi fost făcut în cursul zilei, pe pârtia de schi din stațiunea Sinaia.

„România normală, domnule președinte! Sunt de acord!”, a scris Dana Budeanu.

sursa: Facebook/ Dana Budeanu

 

x close