Antena 3 CNN Actualitate Dana Budeanu, război cu angajaţii care i-au declarat mătuşa moartă de Covid-19

Dana Budeanu, război cu angajaţii care i-au declarat mătuşa moartă de Covid-19

Dana Budeanu a anunțat pe reţelele de socializare că mătușa ei a încetat din viaţă, miercuri, acasă. Ea a declarat război firmei care a trecut pe certificatul de deces al mătuşii sale Covid-19, în ciuda faptului că aceasta nu a fost infectată cu SARS-Cov-2.

Dana Budeanu, război cu angajaţii care i-au declarat mătuşa moartă de Covid-19
de Georgiana Adam    |    06 Ian 2021   •   17:30

Dana Budeanu se declară revoltată de faptul că pe certificatul de deces al mătuşii sale, firma care se ocupă de serviciile mortuare a trecut "cu japca” un motiv al decesului care nu este real.

Ea a declarat război firmei de pompe funebre pe care o amenință cu repercusiuni și dezvăluirea numelui instituției care a făcut această eroare.

"Mătușa mea a murit astăzi, acasă! Firma care se ocupă de toate cele a tecut cu japca pe certificat „boala lu’ Calache” (n.r. – Covid-19)! Nu a avut-o niciodată! Nu a fost la spital! Pur și simplu, familiei i s-a spus că o să treacă și asta pe certificat! Din păcate pentru voi, familia asta este a mea! Vă nenorocesc", a spus Dana Budeanu în postarea de pe Facebook.

Ulterior, ea a făcut o serie de postări în care le cere celor responsabili schimbarea datelor din certificatul de deces. 

"Pe mătușa mea o cheamă Adela! Schimbați certificatul acum, pe loc, ca să nu dau numele firmei și să vă fac rău aiurea”, a scris aceasta.

 

 

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu cetificat de deces COVID-19
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close