Antena 3 CNN Actualitate Scandal uriaş între Dana Budeanu şi Apele Române pe tema plajei de la Mamaia: ”Niște imbecili au făcut plaja derdeluș”

Scandal uriaş între Dana Budeanu şi Apele Române pe tema plajei de la Mamaia: ”Niște imbecili au făcut plaja derdeluș”

Scandal uriaş între Dana Budeanu şi fostul director de la Apele Române Constanţa, actualul deputat Bogdan Bola. Motivul conflictului de pe Facebook este proiectul de lărgire a plajelor din staţiunea Mamaia.

Scandal uriaş între Dana Budeanu şi Apele Române pe tema plajei de la Mamaia: ”Niște imbecili au făcut plaja derdeluș”
de Georgiana Adam    |    20 Ian 2021   •   10:50

Dana Budeanu susţine că modul în care angajaţii instituţiei îşi fac treaba este penibil. Bogdan Boia spune în schimb că temperamentala creatoare de modă este doar „o amețită care își dă cu părerea”.

Proiectul de la malul mării are o valoare de aproximativ 1 miliard de euro, iar la finalul acestuia România va câştiga peste 200 de hectare noi de plajă.

Dana Budeanu îi acuză pe şefii de la Apele române că au făcut proiectul fără cap şi fără să se gândească la turişti.

La Mamaia, niște imbecili au făcut plaja derdeluș

“La Mamaia, niște imbecili au făcut plaja derdeluș, trebuie să urci cu telecabina ca să ajungi pe plajă! Vă dați seama, cu toate alea, colăcele, bărcile, umbrela, geanta amețitei, urci cu telecabina ca să te trimită după aia nevasta ta să-i iei porumb de pe faleza pe care ajungi doar dacă se pun bare d-alea de pompieri și cobori opărit între picioare! Ca să știți la vara la mare!. Nicăieri pe globu` pământesc nu există așa imbecili ca la noi! …Voi ați văzut că s-a sesizat cineva în acest sens? Nu!” și-a arătat indignarea Dana Budeanu, în stilu-i caracteristic.

Bogdan Bola, fostul director de la Apele Romane, cel care a coordonat, lucrările de lărgire şi înnisipare, nu se lasă impresionat de acuzațiile primite și își apără proiectul.

tot felul de "amețite" își dau cu părerea

“Dimineața, pe un soare cu dinți, cu o briză de-ți îngheța sufletul în tine, lucrările de stopare a eroziunii costiere sunt în plină desfășurare. Fiind ultima mea săptămână de lucru la A.B.A.D.L., pot spune doar că mă simt mândru că am luat parte, chiar și pentru puțin timp, la un proiect de o asemenea anvergură și că am cunoscut niște oameni cu adevărat deosebiți. … În timp ce tot felul de "amețite" își dau cu părerea despre cum ar fi trebuit realizat acest proiect uriaș...” - a scris Bola pe contul său de Facebook.

În Mamaia, lucrările de extindere a plajelor ar trebui finalizate în luna aprilie a acestui an, pentru ca turiştii să se bucure de ele chiar din acest sezon estival. În următorii trei ani, alte 11 sectoare de plajă vor fi extinse şi vor fi redate turismului.


 

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu apele romane Mamaia
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close