Antena 3 CNN Actualitate Dana Budeanu, despre scandalul momentului: TVR trebuie să ajungă la USR PLUS "2 şi-un sfert". Căutaţi pe net trei securişti: Năsui, Drulă, V. Voiculescu

Dana Budeanu, despre scandalul momentului: TVR trebuie să ajungă la USR PLUS "2 şi-un sfert". Căutaţi pe net trei securişti: Năsui, Drulă, V. Voiculescu

Dana Budeanu a comentat în stilu-i caracteristic controversele apărute în ultimele zile legate de momentele umoristice din timpul programului de Revelion de la TVR, în care membrii trupei Vacanţa Mare i-au ironizat pe preşedintele Klaus Iohannis şi alţi politicieni aflaţi la putere.

Dana Budeanu, despre scandalul momentului: TVR trebuie să ajungă la USR PLUS "2 şi-un sfert". Căutaţi pe net trei securişti: Năsui, Drulă, V. Voiculescu
de Cristi Popovici    |    04 Ian 2021   •   21:50

A doua zi, mai mulţi politicieni de dreapta, în funcţie cu USR-istul Iulian Bulai, preşedintele comisiei pentru cultură din Camera Deputaţilor, au cerut anchetarea în Parlament a şefilor TVR care au aprobat acest program.

Dana Budeanu s-a arătat revoltată de faptul că un moment umoristic este tratat cu anchete.

"Glumesc, fac această caterincă pe absolut toate subiectele principale ale unei zile şi cred că în momentele grele în care îţi pierzi vibe-ul pozitiv, cred că este nevoie de umor. E nevoie să râdem. Nimeni nu poate să-ţi ia asta.

Eu am fost extrem de cenzurată. Şi pe mine m-au atacat foarte multe ONG-uri din astea care nu ştiu ce sunt, fără succes. Pentru că nu ai cum să opreşti ceva ce este natural să existe. N-ai cum. Cum să cenzurezi râsul?! Oriunde pe glob, în ţările civilizate, toţi comedianţii râd de prim-miniştrii, de toată lumea. Gândiţi-vă ce a păţit Trump, ce păţeşte azi Boris Johnson. Nu intervine nici miliţia, nici ONG, niciunul ca Bulai ăsta, nici nu ştiu de unde a apărut. Nimeni nu intervine, pentru că naţiile civilizate se bucură, râd.

Inclusiv în timpul războaielor mondiale se făceau spectacole despre război, se râdea despre asta. Nu cred că putem compara drama acelor ani cu 2020", a comentat Dana Budeanu la Antena 3.

Dana Budeanu crede că toată operaţiunea este parte a unei înţelegeri pentru ca la conducerea TVR să ajungă membri ai coaliţiei USR-PLUS

"Probabil a existat o negociere după alegeri şi TVR trebuie să ajungă la USR PLUS "2 şi-un sfert". Aşa le spun eu, e un pamflet care a ajuns în 2020 să însemne realitatea. Doar 3 miniştri din marele guvern de coaliţie sunt copiii unor foşti mari securişti. Mie îmi plac securiştii mult, dar hai să recunoaştem această stare de fapt.

Căutaţi pe net, pe Google, trei nume: Năsui, Drulă, Voiculescu (Vlad). Eu nu am nimic cu ei. N-ai cum cu fătălăii ăştia. Mai bine vedeau taţii lor care au fost nişte şmecheri. Securiştii înainte de Revoluţie erau extrem de bine pregătiţi, şmecheri. Şi acum să te uiţi la fii-tu şi fii-tu să fie Năsui. Gândiţi-vă la anvergura acelor oameni şi la ce se întâmplă cu măscăricii aştia care vin cu sacul în spate, cu sandvişuleţ, ne explică ei cum se conduce ţara.

Domnul Bulai, jobul pe care îl aveţi azi pe banii mei e primul dumneavoastră job, în afară stat prin piaţă statuie şi luat bani. E primul job real. Cum să conteşti vreodată activitatea oricui când tu ai fost la serviciu două zile?", a comentat Dana Budeanu.

Puteţi vedea întergul moment din timpul emisiunii Subiectiv, în clipul de mai jos.

 

 

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu Klaus Iohannis
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close