Antena 3 CNN Actualitate Primarul sectorului 4 cere demisia lui Răzvan Sava: ”Este incapabil”

Primarul sectorului 4 cere demisia lui Răzvan Sava: ”Este incapabil”

Primarul sectorului 4 cere demisia lui Răzvan Sava: ”Este incapabil”
04 Mar 2016   •   20:50

Primarul interimar al sectorului 4, Daniel Băluță, i-a cerut vineri demisia edilului general al Capitalei, Răzvan Sava, pe care îl acuză de incapacitate organizatorică, el amintind că a solicitat PMB aprobarea a două rute ocolitoare pentru fluidizarea traficului în zona Piața Sudului la care nu a primit răspuns.

"Prin lipsa de răspuns din partea factorilor responsabili nu putem deschide luni rutele ocolitoare. Nu vrem să amăgim bucureștenii. Ce să facem până la termenul propus de 30 iunie? Eu personal știu ce fac — cer demisia primarului interimar Răzvan Sava pentru incapacitate organizatorică. Răzvan Sava este incapabil să ia decizii, nu are viziune, nu răspunde apelurilor noastre disperate. Nu mai putem aștepta. Cer cetățenilor din sectorul 4 să mi se alăture. Nici la Arena Națională nu a fost capabil să dea un termen. Amână. Nu poate. Demisia lui Răzvan Sava este ultima soluție", afirmă Băluță, într-o declarație transmisă vineri Agerpres.

El susține că Bucureștiul are nevoie de un primar responsabil, care pune interesul cetățenilor pe primul loc. "Bucureștiul are nevoie de un primar care să acționeze, să ia decizii pentru cetățeni și să aibă curaj să își asume responsabilitățile ce decurg din funcția pe care a acceptat-o, aceea de primar general", a spus edilul sectorului 4.

Potrivit acestuia, pasajul de la Piața Sudului este "coșmarul" bucureștenilor din sectorul 4. "Recent, Primăria Generală a mai închis un sens de circulație. Aerul din zonă este irespirabil. Poluarea fonică depășește limitele admisibile, nervii șoferilor sunt întinși la maxim. Nimeni nu plătește pentru greșelile de proiectare. Întârzierile costă bugetul Primăriei aproximativ 80 de milioane de lei, bani europeni pierduți pentru că nu s-au terminat lucrările în timpul stabilit", susține Băluță.

Conform Serviciului pentru Relația cu Mass-Media al Primăriei Capitalei, din cauză că nu au fost prezentate de către solicitant niciun fel de date de trafic, existent și estimat, comisia nu a putut formula un punct de vedere pentru a lua o decizie fundamentată.

×
Subiecte în articol: demisie
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close