Antena 3 CNN Actualitate Daniel Barbu: Nu m-a avertizat nimeni despre incident. Nu sunt nici pro, nici contra proiectului Roşia Montană

Daniel Barbu: Nu m-a avertizat nimeni despre incident. Nu sunt nici pro, nici contra proiectului Roşia Montană

Daniel Barbu: Nu m-a avertizat nimeni despre incident. Nu sunt nici pro, nici contra proiectului Roşia Montană
de M.T.    |    18 Oct 2013   •   21:35

Invitat la emisiunea "Subiectiv", ministrul Culturii, Daniel Barbu, a adus lămuriri suplimentare în privinţa incidentului de joi seară şi a afirmat că nu are nicio poziţie vizavi de proiectul Roşia Montană.

În condiţiile în care înainte de incidentul în care a fost implicat ministrul au existat mai multe mesaje de mobilizare pe reţelele sociale, Răzvan Dumitrescu a fost curios să afle dacă Daniel Barbu a fost anunţat de acest lucru.

„Nu m-a avertizat nimeni. Nici nu sunt avertizat de regulă, sunt un om absolut normal. Mi se pare firesc, ca într-o ţară civilizată, un ministru al Educaţiei sau un ministru al Culturii să nu aibă nevoie de protecţie, să fie informat în privinţa locului unde se duce”, a spus Barbu la Antena 3.

„N-am avut până astăzi protecţie. O am de astăzi, deşi eu n-aş fi vrut-o. Dar, la insistenţele familiei, am acceptat această situaţie. Este una dintre consecinţele, probabil mărunte, ale violenţei”, a adăugat ministrul.


×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close