Antena 3 CNN Actualitate Daniel Buzdugan, revoltat de felul în care sunt tratați pelerinii de la Iași: „Cum sa faci mișto de oamenii ăștia?”

Daniel Buzdugan, revoltat de felul în care sunt tratați pelerinii de la Iași: „Cum sa faci mișto de oamenii ăștia?”

Daniel Buzdugan, revoltat de felul în care sunt tratați pelerinii de la Iași: „Cum sa faci mișto de oamenii ăștia?”
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Oct 2019   •   12:20

În ziua hramului Sfintei Cuvioase Parascheva, Daniel Buzdugan trage un semnal de alarmă pentru aceia care fac glume pe seama pelerinilor veniți din toate colțurile țării să se închine la moaștele Ocrotitoarei Moldovei.

”Cum sa faci mișto de oamenii ăștia?
Iartă-i Doamne că nu-și dau seama ce fac!
Mai trist mi se pare când văd ieșeni de-ai mei, ajunși în Capitală, care comentează foarte urât la adresa acestei sfinte atât de iubite. Măcar din patriotism local ar trebui să nu vă bateți joc de un simbol al orașului în care v-ați născut: crezi, nu crezi, Sfânta Parascheva este un simbol mare pentru Iași. Să atragă și oasele lor timp de 400 de ani atâția oameni, ca Sfânta Parascheva și mai povestim după aceea. Asemenea pelerinaje se organizează si la frații catolici și din fericire nu am văzut nicio reacție de bătaie de joc la adresa oamenilor care participă cu inima curată la așa ceva! Nimeni nu i-a luat la mișto! Hristos în mijlocul nostru!
”, a scris Daniel Buzdugan, pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Daniel Buzdugan
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close