Antena 3 CNN Actualitate Daniel Meze, despre călătoria spre fericire: „Orice stare negativă pe care o primim ne aduce o stare pozitivă la un moment dat”

Daniel Meze, despre călătoria spre fericire: „Orice stare negativă pe care o primim ne aduce o stare pozitivă la un moment dat”

Daniel Meze, specialist în psihologie, a vorbit la emisiunea „Dar și Har” despre călătoria spre fericire.

Daniel Meze, despre călătoria spre fericire: „Orice stare negativă pe care o primim ne aduce o stare pozitivă la un moment dat”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    04 Ian 2020   •   00:01

E un întreg proces prin care capeți controlul vieții tale.

„Mai adormim, ne trezim, adormim mai rău, apoi ne trezim și mai tare. Pentru că orice stare negativă pe care o primim ne aduce o stare pozitivă la un moment dat. Asta este viața.

Așa e și bătaia inimii, așa trăim. Trebuie să știm să folosim toate aceste lucruri, iar viața se accelerează. Internetul, televiziunea, toată tehnica...noi trebuie să fim pregătiți pentru toate aceste lucruri pentru că vrând nevrând materia va conta din ce în ce mai puțin. Dacă cineva în urmă cu 20 de ani se gândea că eu voi vorbi pe diferite programe de pe telefon cu cineva din Statele Unite în timp real  și nu o să mă coste îmi spunea că sunt nebun.

Viața se schimbă foarte mult. Trebuie să le anticipăm, să le vedem că ele sunt deja în noi. Timpul este relativ și asta o spun oameni de știință. Depinde cum ne mișcăm. Dacă noi gândim mult altfel și vedem această putere interioară aduce stări din viitor în prezent și putem anticipa viitorul”, a spus el.

Aflați mai multe informații urmărind materialul video de mai jos!

Daniel Meze, despre călătoria spre fericire

×
Subiecte în articol: Dar și har Daniel Meze
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close