Antena 3 CNN Actualitate Detalii uimitoare din dosarul lui Daniel Tudorache: ”El este omul!”

Detalii uimitoare din dosarul lui Daniel Tudorache: ”El este omul!”

Antena 3 a prezentat informații exclusive din dosarul fostul primar al sectorului 1. Daniel Tudorache.a fost în vizorul autorităților încă de acum 4 ani. Însă anchetatorii au așteptat ca acesta să își încheie mandatul.

Detalii uimitoare din dosarul lui Daniel Tudorache: ”El este omul!”
Sursa foto: Facebook/ Dan Tudorache
de Adina Anghelescu    |    26 Noi 2020   •   16:15

”Reiese chiar din ordonanța dată de doamna procuror Ana Dana, de la DNA, în data de 20.11, în dosarul 715/2016, deci dosarul era din 2016, că acuzațiile potrivit cărora Daniel Tudorache este acuzat de complicitate la trafic de influență, complicitate la spălare de bani, dosarul acesta a bubuit imediat după alegeri și după ce Daniel Tudorache i-a făcut plângere lui Clotilde Armand, actualul primar, la SIIJ. 

Acuzațiile pe care se bazează procurorii vin din partea denunțătorului, denunțător pe care noi l-am dat în urmă cu două-trei zile, patronul de la Tiger Security, Bogdan Șovar. 

Acesta a avut pe el ambiental, la foarte multe dintre întâlnirile pe care le-a avut cu așa zisul om al lui Daniel Tudorache, un alt afacerist, Ion Niță, afacerist care este condamnat și implicat la fond și în dosarul lui Sorin Oprescu.

Ion Niță apare în dosarul lui Sorin Oprescu ca fiind unul dintre cărăușii care ar fi dus presupusa șpagă. Deci presupunem că ce este în dosar este doar la nivel de acuzație deocamdată. 

Ori aici, revenind la această ordonanță, aceasta curge pe foarte multe pagini. Sunt întâlniri între Șovar Bogdan și acest Ion Niță, încă din 2016, apoi în 2017. La un moment dat, la pagina 4 dacă rețin bine, pentru că are 80 de pagini Ordonanța, reiese clar să Șovar Bogdan a agreat să fie și colaborator al DNA-ului, deci a avut ambiental pe el la toate întâlnirile respective, și drept dovadă există și aceste stenograme ale întâlnirilor între el și Ion Niță. 

Mai mult decât atât, apar la un moment dat și discuții cu primarul, Daniel Tudorache, numai că Șovar Bogdan susține că la primar nu s-a întâmplat altceva decât primarul ”să pună mâna pe umărul lui Ion Niță și să spună: El e omul!”. Și așa s-ar fi dedus că Ion Niță ar fi fost personajul prin care Daniel Tudorache să fi realizat așa zise luări de mită succesive, în formă continuată”, a declarat jurnalista Adina Anghelescu, pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: Daniel Tudorache dosar
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close