Antena 3 Actualitate Daniel Zamfir, raportul final despre manipulare a ROBOR. Cine s-a jucat cu ratele românilor

Daniel Zamfir, raportul final despre manipulare a ROBOR. Cine s-a jucat cu ratele românilor

23 Apr 2019   •   12:45
Daniel Zamfir, raportul final despre manipulare a ROBOR. Cine s-a jucat cu ratele românilor

Daniel Zamfir a prezentat, marți, concluziile raportului referitor la modul în care ar fi fost manipulat indicele ROBOR.

„Vreau să știți că investigația desfășurată de Consiliul Concurenței a avut un parcurs extrem de greoi. Investigația a fost deschisă în 29 octombrie 2008, în data de 30 octombrie, a doua zi a avut loc o inspecție inopinată la sediul Băncilor, iar în data de 18 iulie 2011, raportul de investigație a fost predat Direcției Juridic și Contencios din cadrul Consiliul Concurenței.

La patru luni de zile apare un contraraport pe care l-a întocmit inspectorul de concurentă Nathaniel Cornoiu  pe care îl predă lui președintelui Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu, identifică 70 de probleme grave de natură juridică, economică și concurențială”, scrie în raportul prezentat de  preşedintele Comisiei economice, industrii şi servicii din Senat, Daniel Zamfir.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close