Antena 3 CNN Actualitate Dar și Har. Anatol Basarab: „Zona de confort ne omoară. Acolo nu evoluează nimeni, niciodată”

Dar și Har. Anatol Basarab: „Zona de confort ne omoară. Acolo nu evoluează nimeni, niciodată”

Dar și Har. Anatol Basarab: „Zona de confort ne omoară. Acolo nu evoluează nimeni, niciodată”
Sursa foto: foto- captură Antena 3
22 Mar 2019   •   23:39

Anatol Basarab, psiholog și numerolog, a explicat a „Dar și Har” de ce e important să ieșim din zona noastră de confort ca să reușim să ne îndeplinim dorințele. 

„Dorința de a avea se realizează. Trebuie să-ți impui, să-ți dai singur palme, să fii agresiv cu tine și cu obiectivul dorit. Trebuie să potolești instinctul de conservare pentru că de multe ori ne bagă în zona de confort, iar zona de confort ne omoară. Cel care iese din zona de confort, ajunge să-i consume pe cei care stau în zona de confort. În zona de confort nimeni, niciodată nu evoluează. Unde e zona de confort? Acolo unde ai început să te simți bine”.  

„Există posibilitatea să nu fii fericit într-o relație, dar să nu te doară suficient de mult. Poate să fie dureros, dar totuși să fie confortabil. Când confortul va dispărea de tot, viața ne va obliga.. ori mori, ori explorezi”. 

„Dorințele de a face se realizează, dar trebuie să cercetăm în interiorul nostru dacă avem cu ce. E mai bine să nu-ți dorești un lucru decât să-l dorești și să nu-l poți avea din cauza lipsei trăsăturilor, calităților, abilităților de a-l realiza. Acest lucru duce către frustrare și durere. Trebuie să cercetăm dacă avem abilitățile necesare înainte să ne dorim ceva”. 

 

×
Subiecte în articol: Dar și har
Parteneri
ANRE vrea să majoreze tarifele de distribuție a energiei de la 1 aprilie
x close