Antena 3 CNN Actualitate Date cutremurătoare ies la iveală în cazul adolescentei abuzate de sataniști. Adolescenta este însărcinată în trei luni

Date cutremurătoare ies la iveală în cazul adolescentei abuzate de sataniști. Adolescenta este însărcinată în trei luni

Date cutremurătoare ies la iveală în cazul adolescentei abuzate de sataniști. Adolescenta este însărcinată în trei luni
07 Noi 2019   •   16:38

Date cutremurtoare ies la iveală în cazul adolescentei abuzate de satanişti. Iubitul fetei este cel care a îndemnat-o să reclame incidentul la poliție. Acesta a povestiti că tânăra a fost luată cu forţa de angajaţii DGASPC Giurgiu, în urmă cu două zile.

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de Antena 3, fata de 16 ani agresată sexual și supusă acelui ritual a ajuns într-un centru de plasament. Fata e însărcinată în trei luni cu un tânăr care lucrează la o spălătorie din Giurgiu. El a fost singurul care a fost alături de ea. 

S-a ajuns în această situație pentru că autoritățile nu au reușit să o salveze chiar din vară. Fata de la doi ani e crescută de bunici. Mama e despărțită de tatăl ei. Tatăl vitreg chiar a încercat să o abuzeze.

Bunica sa îi dădea copilei 250 de lei pe lună. Bunica știa de agresiunea de astă vară, de asemenea știa și că fata ajunsese pe mâna unor proxeneți.

×
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close