Antena 3 CNN Actualitate De ce prefera femeile bijuteriile din argint?

De ce prefera femeile bijuteriile din argint?

Bijuteriile sunt accesorii care completeaza tinuta unei femei, amplificandu-i frumusetea, gratia si rafinamentul. Acestea au semnificatie emotionala, dar si culturala si pot fi investitii a caror valoare de revanzare creste.

De ce prefera femeile bijuteriile din argint?
de Georgiana Adam    |    04 Mar 2021   •   16:16

Daca in trecut aurul era metalul preferat pentru accesoriile unei femei, vremurile s-au schimbat. In prezent, femeile moderne aleg tot mai des sa poarte bijuterii argint, acestea devenind ornamente extrem de elegante si gasindu-se intr-o gama diversificata de modele.

Indiferent de ocazie sau de varsta, cu accesorii din argint femeile arata uimitor si rafinat. Mai mult, daca sunt in cautarea unei schimbari semnificative de look, ele stiu ca nu vor gresi cu cerceii, bratara, inelul sau colierul din argint care le reprezinta cel mai bine!

Iata cateva dintre motivele pentru care femeile adora podoabele din argint!

Sunt durabile

Argintul este un material durabil si robust care se pastreaza foarte bine in timp, fiind perfect pentru valori de familie care se pot face cadou generatiilor urmatoare. Astfel, un inel de argint de calitate va arata impecabil chiar si dupa 30 de ani si, daca este necesar, se poate curata foarte usor.

Prin urmare, modelele de bijuterii din argint sunt o investie inteligenta pe termen lung.

Sunt accesibile

Comparativ cu aurul, argintul este un material accesibil si costa mult mai putin. Acest aspect, dublat de calitatea si durabilitatea remarcabile, il recomanda ca fiind o optiune excelenta pentru a-ti imbogati cutia de bijuterii.

Sunt foarte versatile

Inelele, colierele sau bratarile din argint sunt accesorii extrem de versatile care pot completa usor multe tinute si stiluri. Le poti armoniza cu rochii de ocazie, de seara sau festive, sunt minunate pentru un look relaxat si vor pune in evidenta cu rafinament si delicatete costumele office. Pe scurt, argintul arata fascinant cu orice tip de imbracaminte si se potriveste la nenumarate combinatii de culori si stiluri.

Sunt accesorii menite sa creeze colectii valoroase

Datorita faptului ca sunt ieftine, dar durabile si de calitate, accesoriile din argint sunt perfecte pentru a crea colectii a caror valoare va creste in timp. Astfel, cu investitii minime, femeile isi pot crea propriile seturi de bijuterii din argint. Acestea sunt achizitii valoroase pe care se pot baza intrega viata si pe care le pot face cadou urmasilor.

Permit femeilor sa se mentina in ton cu tendintele

Moda este intr-o continua schimbare, iar aceasta tendinta se reflecta si in accesorii. Din fericire, argintul este un metal usor de prelucrat, iar bijuteriile care s-au demodat se pot adapta usor noilor trenduri.

Se intretin usor

Pe langa faptul ca sunt versatile, accesibile si usor de modificat, toate modelele de bijuterii din argint se intretin usor, necesitand ingrijiri minime. Cu putin atentie si evitand purtarea acestora in timpul activitatilor casnice sau sportive, podoabele din argint se pastreaza foarte bine. Mai mult, argintul este un metal care nu provoaca alergii sau iritatii, fiind usor si placut de purtat.

Aurul este valoros, dar argintul te face sa te simti valoroasa! Indiferent de ocazie sau varsta, femeile pot conta pe accesoriile din argint pentru a da un plus de farmec, stralucire si mister aspectului lor.

Alege si tu piesele care te reprezinta si te pun in valoare si creeaza-ti propria colectie de accesorii superbe cu ajutorul magazinului online BijuBOX - bijuterii din argint personalizate!

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close