Antena 3 CNN Actualitate De ce să alegi una dintre variantele de costume office by Adina Buzatu? (P)

De ce să alegi una dintre variantele de costume office by Adina Buzatu? (P)

De ce să alegi una dintre variantele de costume office by Adina Buzatu? (P)
28 Noi 2019   •   12:31

Un bărbat care se respectă, va acorda aceeași importanța ținutei alese, indiferent dacă este la birou sau la o întâlnire de afaceri. Calitatea produselor, combinarea lor și alegerea celor mai adecvate accesorii reprezintă o artă, pe care orice pasionat de modă trebuie să o stăpânească. Iar pentru a arăta mereu impecabil opțiunea pentru costume office by Adina Buzatu este de fiecare dată o alegere inspirată. 

Se știe că marea majoritate a bărbaților preferă ținutele mai lejere și aleg costumele pretențioase doar pentru ocazii mai speciale. Însă pentru a obține cele mai bune rezultate, ei sunt dispuși să  cheltuiască mai mult pe calitate, chiar dacă costul de achiziție va fi unul ceva mai mare. Fie că își doresc un costum pe care să îl poarte zilnic, fie unul pentru o gală sau un eveniment de familie mai special, anumite caracteristici, printre care cromatica, textura materialului, croiala, confortul și finisajele sunt la mare căutare. 

Există și profesii în care o ținută cu sacou sau un costum este obligatorie în fiecare zi. În astfel de cazuri, cei care sunt nevoiți să le poarte, vor dori să se bucure de tot ce este mai bun, mai frumos și mai comod. Există și o categorie de bărbați care poartă costume doar atunci când au întâlniri importante. Ei vor dori ca odată cu această ocazie să se bucure de o alegere cât mai specială, din matriale deosebite, cu o croială elegantă și lejeră.

Tuturor acestor categorii de clienți li se adresează oferta de costume office din magazinul Trends by Adina Buzatu.  Ei pot găsi o colecție impresionată de modele de costume office, business sau pentru întâlniri de afaceri, care impresionează prin aspect și rafinament. Cusăturile manuale, îmbinarea culorilor și țesăturile cu finețe ridicată din lână de la Lanificio di Fabio, Marzotto, Dormeuil, Cerutti, Vitale Barberis, Reda Milano, Finitura Felice etc. fac din fiecare costum ce poate fi achiziționat de aici o alegere foarte inspirată, pentru bărbații care se respectă și au gusturi deosebite.

Un costum office este un tip de ținută care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunui bărbat. Și chiar și un bărbat care nu este un împătimit al acestui gen de vestimentație ar trebui să se orienteze spre cumărarea unei variante mai speciale, clasice și de cea mai bună calitate. Reputația și imaginea sa vor avea de câștigat de pe urma acestei alegeri.

Ce variante de costume office pot fi cumpărate din magazinul Trends by Adina Buzatu?

În oferta acestui magazin se află o colecție specială de costume office, deosebite, de calitate superioară, din țesătură fină de lână, cu finisaje de excepție. Modelele sunt clasice, în culori și combinații cromatice foarte rafiante.

Iată care sunt cele mai interesante modele de costume de acest tip ce pot fi cumpărate de aici:

Costum TRENDS by Adina Buzatu, bleu, cu  carouri gri, din stofă Lanificio di Fabio, din țesătură fină de lână, realizat half canvas și cu butoniere funcționale, cu compoziție 100% lână.
Costum TRENDS by Adina Buzatu, bleu, din stofă Marzotto, din țesătură fină de lână, realizat half canvas și cu butoniere funcționale, cu compoziție 100% lână.
Costum TRENDS by Adina Buzatu, albastru, carouri lila, din lână Dormeuil, din țesătură fină de lână, realizat half canvas și cu butoniere funcționale, cu compoziție 100% lână. Această variantă este disponibilă și cu vestă.
Costum TRENDS by Adina Buzatu, bleumarin cu carouri roz, din lână Cerutti, cu fiențe s130, realizat half canvas și cu butoniere funcționale. Este disponibil și în variantă cu vestă.
Costum TRENDS by Adina Buzatu, bleumarin cu carouri bordeaux, din lână Reda Milano, din țesătură fină de lână s130, realizat half canvas și cu butoniere funcționale.
Costum TRENDS by Adina Buzatu, bleumarin cu carouri verzi, din lână Reda Milano, realizat half canvas și cu butoniere funcționale, cu compoziție lână s130.
Costum TRENDS by Adina Buzatu, bleumarin, din lână Finitura Felice, rezistent din lână fină, half canvas și cu butoniere funcționale.
Costum TRENDS by Adina Buzatu, negru, din lână Dormeuil, realizat half canvas și cu butoniere funcționale și lână fină 100%.
Costum TRENDS by Adina Buzatu, bordeaux, realizat half canvas și cu butoniere funcționale și lână fină 100%.
Costum TRENDS by Adina Buzatu, negru cu carouri bordeaux, din lână Reda Milano, cu țesătură fină, realizat half canvas și cu butoniere funcționale, cu compoziție 100%.
Costum TRENDS by Adina Buzatu, gri cu carouri mov, din lână Dormeuil, realizat half canvas și cu butoniere funcționale, cu compoziție lână s130.

Așadar, dacă dorești să cuperi un costum office deosebit, în culori și combinații speciale, în aceast magazin găsești o serie de modele foarte interesante, pentru toate gusturile și pentru cei mai pretențioși clienți.

În funcție de domeniul de activitate și de locul în care vei purta acest costum, merită să optezi pentru o variantă deosebită, de cea mai bună calitate, din două sau trei piese. Dacă ești o persoană cu gusturi rafinate și cu mult bun gust, oferta acestui mazin este pentru tine. 

Pentru a consulta modelele de costume office și pentru a comanda online accesează magazinul Adinabuzatu.ro!

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close