Antena 3 CNN Actualitate De ce vrea Barack Obama să atace SUA. Aflaţi opinia lui Bogdan Chirieac

De ce vrea Barack Obama să atace SUA. Aflaţi opinia lui Bogdan Chirieac

De ce vrea Barack Obama să atace SUA. Aflaţi opinia lui Bogdan Chirieac
31 Aug 2013   •   22:10

Analistul Bogdan Chirieac a comentat, în cadrul emisiunii Q&A de la Antena 3, decizia preşedintelui Barack Obama de a ataca Siria.

„Poate că lumea se întreabă de ce laureatul Premiului Nobel pentru Pace, preşedintele Barack Obama" vrea să atace SUA, a comentat Bogdan Chirieac. 

"I s-a dat un credit pentru acest premiu, încă nu desfăşurase nicio activitate care să merite premiul şi preşedintele Barack Obama chiar a recunoscut acest lucru. (...) În opinia mea, după ce Marea Britanie, în mod surprinzător, a refuzat să participe la intervenţia militară, după ce anterior Germania refuzase participarea la intervenţia militară, doar Franţa - cu un preşedinte bezmetic pur şi simplu, căzut în sondaje aşa cum nu a căzut nici un alt preşedinte al Franţei - a spus că ar sprijini această intervenţie, cred că domnul Barack Obama face această declaraţie din două motive: primul – acela pe care l-a şi enunţat – SUA nu pot tolera folosirea armelor de distrugere în masă, aşa cum sunt armele chimice, şi al doilea motiv cred că se referă la aruncarea Rusiei din Orientul Apropiat”, a adăugat analistul.

 

 

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close