Antena 3 Actualitate De ce vrea Barack Obama să atace SUA. Aflaţi opinia lui Bogdan Chirieac

De ce vrea Barack Obama să atace SUA. Aflaţi opinia lui Bogdan Chirieac

31 Aug 2013   •   22:10

Analistul Bogdan Chirieac a comentat, în cadrul emisiunii Q&A de la Antena 3, decizia preşedintelui Barack Obama de a ataca Siria.

„Poate că lumea se întreabă de ce laureatul Premiului Nobel pentru Pace, preşedintele Barack Obama" vrea să atace SUA, a comentat Bogdan Chirieac. 

"I s-a dat un credit pentru acest premiu, încă nu desfăşurase nicio activitate care să merite premiul şi preşedintele Barack Obama chiar a recunoscut acest lucru. (...) În opinia mea, după ce Marea Britanie, în mod surprinzător, a refuzat să participe la intervenţia militară, după ce anterior Germania refuzase participarea la intervenţia militară, doar Franţa - cu un preşedinte bezmetic pur şi simplu, căzut în sondaje aşa cum nu a căzut nici un alt preşedinte al Franţei - a spus că ar sprijini această intervenţie, cred că domnul Barack Obama face această declaraţie din două motive: primul – acela pe care l-a şi enunţat – SUA nu pot tolera folosirea armelor de distrugere în masă, aşa cum sunt armele chimice, şi al doilea motiv cred că se referă la aruncarea Rusiei din Orientul Apropiat”, a adăugat analistul.

 

 

 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close