Antena 3 CNN Actualitate Decebal Traian Remeș, analiză dură a evenimentelor din România. De ce a greșit Sorin Grindeanu

Decebal Traian Remeș, analiză dură a evenimentelor din România. De ce a greșit Sorin Grindeanu

Decebal Traian Remeș, analiză dură a evenimentelor din România. De ce a greșit Sorin Grindeanu
16 Apr 2017   •   20:35

Decebal Traian Remeș, fost ministru al Agriculturii, a fost gazdă pentru Răzvan Dumitrescu și emisiunea ”Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv”. 

Fostul demnitar a vorbit despre evenimentele din România ultimelor luni, inclusiv despre protestele din fața sediului Guvernului.

”Marea greșeală a guvernului Grindeanu nu a fost Ordonanța 13, ci că au cedat. Cei care au protestat au fost sub comanda Monicăi Macovei, cu toate slugile lor, pe care îi găsim în toate instituțiile, în presă, în lumea privată. Frica a fost că țara se va putea aprinde si se putea aprinde. Au acționat și împotriva lui Ponta. Pe Ponta nu îl simpatizez, dar era mai bun de președinte decât neamțul ăsta care nu avea loc în Germania” crede Decebal Traian Remeș.

Acesta a vorbit și despre cei care contestă acordarea de subvenții crescătorilor de porci, motivându-și poziția prin faptul că rudele lui Liviu Dragnea au la rândul lor afaceri în acest domeniu și că ar fi vorba despre subvenții ”cu dedicație”.

”Toți ticăloșii care strigă că subvenția este un dar pentru fiu, ei uită că atunci când cumpără carne de porc, e din porci crescuți în UE, vânduți la pres de aur. Sunt porci aduși de afară” a spus Remeș.

×
Subiecte în articol: Subiectiv Decebal Traian Remes
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close