Antena 3 CNN Actualitate Decebal Traian Remeş, despre abuzurile din închisori: Ei sunt exploatați până la ”a le fi femeie”!

Decebal Traian Remeş, despre abuzurile din închisori: Ei sunt exploatați până la ”a le fi femeie”!

Decebal Traian Remeş, despre abuzurile din închisori: Ei sunt exploatați până la ”a le fi femeie”!
14 Iul 2016   •   10:40

Fostul ministru de Finanţe, Decebal Traian Remeş, a vorbit la Sinteza Zilei, de la Antena 3, despre calvarul prin care a trecut în spatele gratiilor şi despre abuzurile care se petrec acolo.

Decebal Traian Remeș a povestit cum deținuții care au o situație financiară mai bună îi exploatează pe cei sărmani, de la a-i pune să spele lenjerii intime, până la ”a-i face femeile lor”.

”E dreptul deținutului de a cumpăra săptămânal de la magazinul din incintă în valoarea unei jumătăți de salariu minim. Cine își permite cheltuiește acolo două salarii minime pe lună. Acasă, din două salarii minime pe lună trăiesc familii. Lângă acel deținut, care are dreptul și are și banii, sunt ceilalți colegi de cameră. Care pot fi nebuni, criminali, condamnați la ani mulți și nu au pe nimeni. Stau cu miloaga. Le dai. Când ai inimă le dai. Majoritatea celor care au bănuți îi exploatează. Îi fac sclavi la modul total. De la a-i spăla chiloți, șoseta, izmana, de a-l freca pe spate, de a-l freca pe spate și până la a-i fi femeie. Acei necăjiți adună chiștoace și vin și fumează cu tine în cameră. (...) Sunt vânați copiii aștia tineri, de 19, 20 de ani, mai ceva ca femeile top model”, a povestit fostul ministru.

 

×
Subiecte în articol: Decebal Traian Remes Sinteza Zilei
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close