Antena 3 CNN Actualitate Decebal Traian Remeş şi Ioan Avram Mureşan, condamnaţi la câte trei ani de închisoare cu executare

Decebal Traian Remeş şi Ioan Avram Mureşan, condamnaţi la câte trei ani de închisoare cu executare

Decebal Traian Remeş şi Ioan Avram Mureşan, condamnaţi la câte trei ani de închisoare cu executare
Sursa foto: Foto: Mediafax
14 Feb 2012   •   13:25

Foştii miniştri ai Agriculturii, Decebal Traian Remeş şi Ioan Avram Mureşan, au fost condamnaţi la câte trei ani de închisoare cu executare. Cei doi sunt acuzaţi de fapte de corupţie, informează Mediafax. Decizia poate fi contestată la Completul de cinci judecători.

„Este un exemplu de cum justiţia este deservită direct preşedintelui Basescu. Au ajuns la o astfel de sentinţă fără nici un fel de dovadă” a declarat Ioan Mureşan pentru Antena 3.

„Mi  s-au propus târguri, mi s-a propus să colaborez cu procuratura şi să fac declaraţiile pe care ei le doreau. Nu am dat curs invitaţiei şi probabil că acesta este rezultatul”, a adăugat Mureşan.

„Voi face recurs, nu am incredere in justitie”, a mai spus fostul ministru.

În acest dosar, Decebal Traian Remeş este acuzat de trafic de influenţă. Ioan Avram Mureşan se confruntă cu acuzaţii de complicitate la cumpărare de influenţă, în formă continuată.

Potrivit DNA, în 13 septembrie 2007 şi 23 septembrie 2007, Remeş, în calitate de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, ar fi acceptat şi primit produse alimentare în valoare de 1.500 de lei şi suma de 15.000 de euro de la Gheorghe Ciorbă, prin intermediul lui Mureşan.

 




 






×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close