Antena 3 CNN Actualitate Decizia magistraților în cazul directorului din Primăria Târgu-Jiu surprins în timp ce femeia de serviciu îi făcea pedichiura

Decizia magistraților în cazul directorului din Primăria Târgu-Jiu surprins în timp ce femeia de serviciu îi făcea pedichiura

“Directorul pedichiură”, mai exact Marian Rotaru, fostul director al Direcției de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, numit așa de presă după ce a fost surprins în birou în timp ce femeia de serviciu îi făcea pedichiura, se poate întoarce pe postul de director. Mai mult, acesta va primi și 170.000 de lei. Aceasta a fost decizia magistraților gorjeni.

Decizia magistraților în cazul directorului din Primăria Târgu-Jiu surprins în timp ce femeia de serviciu îi făcea pedichiura
de Gabriel Dano    |    19 Mai 2021   •   18:07

În luna aprilie a anului 2019, comisia de etică a dispus, în baza fotografiilor și a declarațiilor subalternilor, desfacerea contractului de muncă.

Directorul a fost fotografiat în birou, în timpul programului, în timp de femeia de serviciu îi făcea pedichiura. Deși a considerat nedreaptă decizia de destituire, acesta nu a contestat niciodată fapta.
S-a plâns însă judecătorilor din Gorj, cerând și reîncadrarea în funcție cu plata tuturor salariilor.

Iar magistrații au decis revenirea pe funcția de director și plata sumei de 170.000 de lei, drepturile salariale cuvenite, deoarece articolul de lege prin care s-a întrunit comisia de etică a fost declarat neconstituțional ulterior de către Curtea Constituțională.

Marian Rotaru fusese demis de primarul din Târgu-Jiu imediat ce imaginea cu el a apărut în spațiul public. În urnă cu două luni, judecătorii au hotărât anularea deciziei de sancționare, iar acum a venit și verdictul privind reîncadrarea pe post, potrivit Europa FM.

Decizia judecătorilor de la Gorj nu este definitivă.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close